Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lacerveza

Marketing

post o carici svemira - DIVERZANTICI!!!

Evo da napokon napišem i ovaj post o diverzantici, za koj me ona već dugo muči da napišem. :P

Diverzanticu znam još od prošle godine, sa likovne grupe. Bez nje vjerojatno nebi preživjela prvu godinu. Ona mi je pomogla da se priviknem na odlazak u ono grotlo pakla svaki dan, odnosno da na kraju dana nemam katastrofalne posljedice (kolko god je to moguće).

Ona mi je fakat kao starija sestra. Ma, ona je moj master za život, a ja sam njen padawan. A ja sam njen master za bubnjeve (HAHAHA!) a ona moj padawan! HAHA! Međusobno se opskrbljujemo albumima i bendovima, čak je nabavila kartu za atheiste i propusnicu u backstage meni i mom Dinu, a njemu je mogla i sredit jeftiniju kartu za vlak do zg-a, al nažalost nije bilo niš od tog :'((( Ma, cura je stvarno CARICA! Čak se i otišla izderat malo na konobara iz Pračke jer je bio gad prema Luciji, Mariji, Đubi i meni kad smo tam došle!

Nemogu smislit školu bez nje. Ona povezuje sve "normalne" ljude, pronalazi i spašava nove mlade duše, pokreće ljude,... Niš, sljedeće godine to moramo mi preuzeti! Inaće će škola upasti u krive ruke i otvorit će se prolaz u pakao i svijet će doživjeti armagedon! Srećom imamo mi svoju Buffy :)

Ok, da se sad vratim na temu ovog posta :)

Al, kak smo se našle, ona emocionalni hendikep, ja kronična depresivka... hehe, not any more!! :))

Evo jedne slikice... :)P da znate o kom govorim pa da joj se divite i klanjate kad ju vidite slučajno u prolazu! :)



Carica je s ljeva, s desna je Đubi

Evo, da ne dužim, to je moja frendica, velka sisterka, my master... DIVERZANTICA!


PS: surta oču vidjet taj beđ na mojoj spitki!!

Post je objavljen 07.12.2005. u 21:42 sati.