Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madworld

Marketing

wonder lust


Došla danas doma i zaspala. Nakon dva sata skužila da nisam smjela zaspat, poslala sve u kurac.. i nastavila :). Sad mi svira factory girls i baš si planiram kako da raspodijelim noć danas, no naravno, prvo da objavim post, najedem se i zagnjavim ljude prek icq-a. Tj samosažalijevam se( sori stopićka :)) uglavnom, u školi je sve sjebano no potitivna je vijest da ću najvjerojatnije proći razred :) mislila sa da mi je ovaj tjedan najgori-grdo sam se prevarila. Zbog moje vlastite gluposti morat ću odgovarat povijest zadnji sat- to mi i treba kad sam nesposobna javit se kad naučim. Mislim kome je to ikad palo na pamet. Cure planiraju neš da bi išle van ovaj vikend. No zaista me zanima kako će se se to uopće ostvariti pošto imam pročitati balzaca od kojih dvjesto stranica, naučit hrvatski, logiku, bilogiju se javit i ispravit i naravno šećer na kraju prokužit fiziku. A ukolikoi izađem van dan poslije sam nesposobna za bilo što produktivno. Samo da sve završi i uživam. Radit ću prek praznika i obogatit ću se( ako je itko primjetio ponavljam plan koji sam već iznijela na početku ljeta i koji se nije ostvario :)) no nema veze. Preživjet ću ja nekako, zato postoji kava, zar ne? :)
Sva sreća da mi je sally nabavila novi system, kaj bi ja bez toga( iako ga baš nisam ni poslušala kak spada).
Ide mi se u kino i to neko strgano, staro, poluprazno gledat neki još strganiji film :). Dost mi je svih ovih blokbastera. I želim pročitat peti dio heri potera jer me jebe to kaj sam zaboravila o čem se radi. I da idem prek ljeta u beč ili milano na koncert od robbie williamsa(sad očekujem opće zgraženje i nevjericu ali jebiga :P :P :P). istina da ga nisam slušala tri godine- nemam vremena a i ne sluša mi se to kad imam hrpetinu bolje muzike, ali meni je on popt dylana ivi( a ona je čru kejoI!s s irokezom.ovaj put sam mislila pozitivno, bez sarkazma)a i jebeno mi je zgodan :). a njegove obrade sinatrinih pjesama su predobre, tj samo prepjevi :)(vjerojatno većina ne zna o čem pričam,no nije bitno :)) sad samo da negdje nažicam kojih 800 kuna i obavijestim svoje da idem u evropu :), no punoljetna ću biti pa valjda smijem gdje hoću(hmmmm valjda?). no ukoliko se desi da bude neki bolji koncert budem si dobro razmislila , zasad je on u planu :)..
Milslim da gubim vid. Ne vidim ništa i bole me oči, tako da se ispričavam na pogreškama jer se zaista mučim da ovo napišem. Gleda mi se klub boraca. Nikako da dođem do njega. Jer ga moja glupa videoteka nema. Zapravo ta videoteka niš nema. Uglavnom.. odoh ja.
( A fak.. 800 kuna da bih vidla prvu ljubav mog života, i bivšu btw.?? Jesam li sigurna? Pas mater, o tom ću razmišljati kada dođe vrijeme :), valjda me zrinka ne bude ubila, iako je njoj bitnije da ode u šopingiranje :), ja mislim da ipak ne idem. To je pametna odluka, ali lijepo je maštati :) )


Post je objavljen 07.12.2005. u 19:02 sati.