Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/llp

Marketing

ho ho ho

ne bi ja bia ja da ne kažem rič dvi o ovemu ča slijedi.
ni sam ne znam koji naslov stavit, no ono šta već sada znan jest zadnja rečenica ovega posta.

mogu reć da me ništa u ovemu gradu nije toliko razveselilo ka naše novo i jedino gradsko klizalište. i sad mi je najviše ža ča mi sveti nikula nije donia one šlape s nožiman po sredini ča bi šnjima moga po ledu hodit i piruete radit.
e to je srića u nesrići, ili obrnuto...

znan ja, ima tega i na klizalištu za iznajmit, ali... riskirat neku bolest, a pritom još i petnajst kuna pljunit. ma e... neće ići ovaj put...
inače ako samo želite druge gledat triba isto platit petnajst kuna. mala cijena za cjelodnevnu dozu humora.
da se penzioneri ne bi pobunili kako je za njih sve ča je dobro preskupo, ulaz za njih je besplatan. za njih je čak besplatno i samo klizanje po ledu, ukoliko se okuraže u tom sportskom balansiranju ili barem u personifikaciji sebe kao stare lignje na ledu. ili bolje reći u ledu.

velika prednost ovega klizališta je blizina kbc-a. za one slobodnije i razuzdanije kola hitne pomoći nisu ni potrebna, jer je bolnički centar toliko blizu da nakon ča se s leda vinu u zrak ateriraju direkt u bolničku postilju. jasno, ako nisu te sriće ateriraju drito isprid trice koja ih sa sobon skupi i odvede na lovrinac.
druga velika prednost ovega klizališta je blizina mrtvačnice. to je samo varijacija na prvu veliku prednost ovega klizališta. naravno, ova pogodnost je rezervirana prvenstveno za starije ljubitelje igara na ledu.

jedina mana ovega nadasve interesantnog poklona građanima jest prilazni put klizalištu i njegovo parkiralište. doduše taj problem nije izražen samo u ovemu slučaju, već je to i globalni problem ovega grada. činjenica koja ovu situaciju čini još apsurdnijom jest ta da se samo klizalište (montažno, jerbo ipak kod nas lito traje 300 dana) nalazi na parkiralištu!

dok je ova pizdarija otvorena za pučanstvo ja slobodno mogu zaboravit na obavljanje spize na malom pazariću. nisan betežan, ali brate ne da mi se vuć kesice danima uzbrdo. sad će još ispast da živin negdi u vlaškoj.

ne znam koliko su gradski oci svjesni činjenice da uskoro počinje blagdansko ludilo. tako da će ovo klizalište bit još po novinama, jerbo ima svita ča bi tilo otić malo povirit u primu3 i okolo po kaletama, no... ovako će to moć samo mali, ograničeni parkirnim mjestima, broj ljudi. ili će pametni svit zakrčit končarevu, pa će sve otić u kurac. kako obično to i biva.

mi nismo poremećeni nego samo nismo normalni!




druga stvar o kojoj ne mogu šutit, a ne da mi se više pisat su oni takozvani zeleni. a ča je to retardiran svit?!
jel znate da u gradu splitu ne postoji ni jedna jedina zelena površina predviđena za životinje?
o ovoj drugoj stvari ne želin više ništa napisat. tek ove dvi rečenice čisto da van uđu u glavu, pa da možete eventualno ovi dil iskomentirat. ako van je drago...

jednom je na merjanu bia vrhunski restoran-kafeterija. to su gradski oci pritvorili u zoološki vrt bez životinja, pa posli u koloniju za narkomane i na kraju je to postalo javni vecej. nije mi teško shvatit tu metamorfozu. teško mi je shvatit kako split nema potrebu za zoološkim vrton.
ma seren. nije mi ni to teško shvatit.
jasno da nema potribu kad sve životinje slobodno hodaju gradon.

Post je objavljen 07.12.2005. u 13:24 sati.