Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing



Uličarka

Evo najdraži moji, draga mi je napokon obznanila što želi raditi u životu :D

Počet ću od početka....kao prvo do potrebe za njenim izjašnjavanjem došlo je nakon što sam prije mjesec dana izvršio na nju lagani strateški pritisak.

Rekao sam joj tada (nježno) da bi morala imati 'plan B' za slučaj da se meni nešto desi.
Isto tako sam joj rekao da ovo što oni na fakultetu uče nipošto nije dovoljno i da mora ubrzo početi tražiti nekakve doticaje sa praksom, inače će joj znanje ostati na razini prepoznavanja a tako je nitko neće zaposliti.

Jasno, kako sad stvari stoje ona uopće neće morati raditi, najvjerojatnije ću je ja upregnuti u svrhu nekih svojih projekata, lijepo nek mi pomaže lagano i bez stresa...ali ipak, ako mi se nešto dogodi bolje joj je da ima neku rezervnu varijantu - ja nisam od onih koji bliske osobe žele učiniti ovisnima o sebi.

Na tom mom monologu je stalo, odonda nismo pričali o tome...kad li sam odjednom počeo primjećivati neke pozitivne pomake! Počela je proučavati neke dodatne materijale nevezane za faks, počela me je pitati neka malo zaguljenija pitanja i tako to...stvarno sam bio jako zadovoljan :)

*****

Bliži se vrijeme darivanja...već neko vrijeme znam da jako želi blok flautu, nekoć je svirala na njoj...i kupio sam joj jučer jednu, drvenu, lijepu, kvalitetnu :)

Bila je presretna, ali da sam znao zašto toliko želi tu flautu još jednom bih si razmislio...

"Hvala ti, sad ću naučiti dobro svirati a onda ću svirati na ulici!"


:D

Post je objavljen 07.12.2005. u 12:08 sati.