Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/abudabi

Marketing

HRČAK! =)



adopt your own virtual pet!


Posvojila si ja jedno preslatko stvornjce, ali me nešto za*ebava, pa mi ne želi staviti sa strane, a jednostavno ga moram negdje staviti! =))
Tak je cakani....=)
Jučer, danas, sutra i preksutra moram ostajati u školi do 21.25, ali nas pusti profa ranije, zbog zbora i dramske.... jutros sam se tak kasno probudila da nisam niš ni učila, ali nije bio bed jer je bio ful lagani dan, tj. 1. u zadnja dva mjeseca da nismo pisali nijedan test... A srijedu ak preživim bez živčanog ili kulje svaka mi čast... trebat će mi pljuge, a god damn brat mi je uzeo zadnje 2 (tak se on brine da ja ne postanem ovisnica ko on =)), sad ću ujutro ja njemu pretražiti jaknu i stol... mora ih negdje imati.... buahahaha may ivl plen iz kaming tu vrk =)
Ne znam kak ću izdržati do kraja tjedna a da se budim u 8 kak bi trebala da išta stignem naučiti... oću vraga... =)
Sad umjesto da spavam me uhvatilo pisanje i nemogu ići spavati nego trošim pare na internetu.... ah.... tak treba ak se planira proć s 3.... da da.... dobro ste pročitali; najniži (i najvjerojatniji) prosjek mi je 3.4......... U kujac! A najviši mi je 3.8; što je malo nemoguće ispuniti ak nastavim ovak.... na šta li sam ja spala....
............sramim se..........
Trebala bi se naći sa anom u četvrtak, sam da se ona sjeti mene nazvati =).... Mislim da ću otiči do kkz-a... Trebam joj vratiti knjigu, i malo pričati s njom.... I dogovoriti se kam ćemo van! =)
Uvatilo me, šta da kažem... prošo me umor i sad sam hiperaktivna i happy!! =)
Hosted by Putfile.com
....moram prestati.... i ići spavat....OK... Idem =)

BTW, predlažem vam da odete na blog od insomnifix , diskonektate se i pročitate post -do you believe in butterflies?-.... post je prezakon... to je novi blog od moje frendice, pa ju ujedno i reklamiram ovim putem =))



Post je objavljen 07.12.2005. u 01:30 sati.