Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/parliament

Marketing

Ekskluzivno, razgovor sa Johnnyjem Stulicem

Ni sam nisam vjerovao da snovi nekad mogu postati stvarnost. Dok su se napolju smrzavali vrapci i golubovi, ja sam dosao na fantasticnu ideju. Nazvacu Johnnyja, Branimira Stulica. Razgovaracu sa Johnnyjem. Ekskluzivni intervju za prvi dan ovog bloga. Izvadio sam iz dzepa mojih zguzvanih traperica jedan lijepo slozeni papiric, razmotao ga i procito telefonski broj koji mi je dao novinar "Dnevnog avaza". Srce mi je ubrzano tuklo i dlanovi su se znojili dok sam uzimao slusalicu telefona i tipkao 00......... I naravno, javila mi se je prvo Johnnyjeva zena, kako to obicno biva. -Oprostite molim, rekao sam, ja bih da razgovaram sa Johnyjem. Bio sam direktan i iskren.
Johnnyjeva zena: Johny nije trenutno doma, a tko ga je trebao.
Parliament: Ma znate, ja pisem blog, pa bih za tu prigodu napravio jedan intervju sa Branimirom.
J.z.: Buanimiue!, Phone for You.
Johnny: Halo!
Par: Znate, ja pisem...
Jo: Ma pises ti kurcu.
Par: Da razgovaramo?
Jo: Moze, ali samo bez politike.
Par: O.K., kad se Johnny vracas doma u Hrvatsku?
Jo : E posto si tako fin, tebi cu prvom reci da evo upravo obavljam neke razgovore sa Hrnjakom i Leinerom i nekim menagerima i oko proljeca bi trebali napraviti jednu oprostajnu turneju Azre.
Par: Gdje cete sve nastupati ?
Jo: Pa, najvjerojatnije u vecim gradovima bivse Jugoslavije, a zavrsni koncert bi trebao biti odrzan na hipodromu u Zagrebu.
Par: Otkuda hipodrom, pa vi ste mi vise onako za klupske prostore?
Jo: Ah kad mogu oni sa otecenim prostatama Stonesi, sto ne bi i mi. Bit ce to spektakl. Trubaci, Novoselic na saxu, Padjen, klapa, Ladarice, Rundek kao specijalni gost, ma bolje od onog cetnika Bregovica kojem vojvoda Prelevic pjeva na plocama.
Par: Tko ce to sve da financira?
Jo: Ja sam dobio novac od jednog investitora da to sve organiziram, ali pod uvijetom da mi se isplati i sva lova sto mi je Jugoton maznuo, i to sa efektivnom godisnjom kamatom od 5%.
Par: Da li to znaci da si sada bogat covjek?
Jo: Ma meni je bitno da ja imam sebe, jebes novac.
Par: Hrvatska je javnost zabrinuta zbog tvojih izjava da neces hrvatsku putovnicu i da govoris srpski.
Jo: Ma daj, molim te, ja sam uvijek ostao Hrvat u dusi, kao i hipik.
Par: Znas li ti da je ovom tvojom izjavom naciji pao kamen sa srca.
Jo: Ma pusti ove pedere novinare, svasta izmisljaju. Pozivam vas sve da na proljece dodjete na moje koncerte i da se dostojanstveno i u miru prisjetimo dana kad smo bili sretna djeca.
Par: OK Johnny, necu te vise zadrzavati, puno ti hvala na razgovoru stari prijatelju.
Jo: Hvala i tebi legendo i pozdravi mi puno Hrvatsku i Jaju. Jedva cekam da poigramo malog nogometa i da zasviramo. Bog.
Par: I Hrvati.



Post je objavljen 06.12.2005. u 23:38 sati.