Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Zlatko Zeljko protiv Zagreb Newsa


Upoznao me jutros Zlatko Zeljko s mailom koji je poslao Skupštini Grada Zagreba:

Svim zastupnicima u Skupštini Grada Zagreba

ZAGREB NEWS

Dvotjednik ZAGREB NEWS ima nakladu 465.000 i dostavlja se besplatno u sva domaćinstva na području Grada Zagreba. Izdavač je NCL novosti u sklopu redakcije tjednika NACIONAL. Troškovi uređivanja, tiska i dostave su enormni, jer se radi o novinama s najvećom nakladom u Hrvatskoj. Nema izdanja u kojem Milan Bandić nije na prvim stranicama NEWS-a. Očito se radi o listu koji ima za svrhu promidžbu onih koji imaju gradsku vlast u rukama.

Predlažemo da se u Gradskoj skupštini pokrene inicijativa za preispitivanje finaciranja dvotjednika iz gradskog proračuna.

S poštovanjem,

JURIS PROTECTA

Zlatko Zeljko, predsjednik



Većinski vlasnika Nacionala Ivo Pukanić, prijatelj Predsjednika Stjepana Mesića i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića


Pridružujem se Zeljkovom apelu, uz napomenu da ne znam ni jedan grad u Europi u kom je bez sankcija dopušteno da vam netko u poštanski sandučić (kaslić) trpa smeće, kao što je to slučaj sa Zagrebom i njegovim Newsom.

Milan Bandić ne bi ni tjedan dana bio gradonačelnik Züricha kad bi se otkrilo da nije dao kazniti, recimo vlasnika "20 minuten", ako je bilo pritužbi građana da su vam njegovi kolporteri ubacivali te besplatne novine u kaslić protiv vaše volje.

A vezano za gradsko financiranje ZG NEWSA, Milan Banidić bi mogao razmisliti hoće li ga taj poslovni potez koštati skandala kakav je doživio Milan Brezak s gradskim financiranjem časopisa Moj Zagreb u iznosu od pet milijuna kuna.


Post je objavljen 06.12.2005. u 12:51 sati.