Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Ukratko...

Ne, ne, nisam zaboravila da imam blog nego jednostavno nisam stigla... da, da, sad ću si stvorit imidž zauzete ženske =)
Petak... joj, ne sjećam se... u školi je valjda bilo dobro, poslije škole na kavi u "Ptici", točnije na vrućoj čokoladi... mmm... Bile smo Tiniey, Mare i ja sa Tininim dečkima iz Ivanicha... E, tipovi su zakon, fakat se znaju zajebavat, totalno simpatični.. Moram napomenut svima: dragi moji maloljetnici, u dotičnom bircu vam ne daju alkoholna pića (tj. konobar ne da, konobarica da..) Jedna od zanimljivijih stvari je ta da mi je jedan od njih rekao da izgledam k`o Cameron Diaz... daleko od istine, ali svejedno hvala, hvala... (shvatila sam to kao kompliment =) Tako da sam prvi dio petka provela u više nego ugodnom društvu maksimalno spaljenih osoba.. =) Navečer: Conty
Subota... Cijelo fakin jutro s Čubicom hodala po dućanima... noge su mi otpale, ali nije važno našla sam si kaputić.. he, he... Nije mi jasno zašto smo mi žene toliko opsjednute sitnicama.. strašno.. =) al žena sam.. Navečer sam otišla van s curama iz razreda, naišla na cijelu ekipu tamo i ostala u Conty-u iako mi to nije bio plan.. bilo je prrrrrrrreeeeeeedobro!!! Cugale, plesale, smijale se... (dok se jedan hajdukovac kojeg znam vraćao s tekme iz Splita koja je bila otkazana... nije smiješno... nije uopće... al se kao dinamovka jednostavno moram smijat.. =)))
Nedjelja... cijeli dan visila kod sestre i šogora, buraz i ja... Gledali tenis i trgali se od smijeha... Ne tenisačima, općenito. Što, naravno, znači da sam u ponedjeljak prvi sat bila na dočeku umjesto na kemiji... Tj. na dočeku sam bila čak 15 min., dovoljno da vidim preslatkog Ančića i onaj plakat "oženi me", ne bih ni ja imala ništa protiv, ha, ha.. ) -ostatak vremena sam bila s kumom i njenom frendicom i razreda na kavi... Na tom satu nije bilo pola mog razreda pa će nam valjda "dragi" micek opravdat... 7.h me prof. iz tjelesnog pustio doma sa sata (nisam radila tjelesni).. I šta je sad tu čudno? Pa to što je to prof. Banovac, a on nikad, ali nikad ne bi takvo nešto napravio (nisam ga čak ni pitala)... Rekoh super i otišla u Virtuoz na kavu.. opet ispravak: vruću čokoladu... =)
Sve u svemu bilo je zanimljivo ovih dana... =) Kizzzzzzz

Post je objavljen 06.12.2005. u 09:07 sati.