Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cooharica

Marketing

relax

Konacno!!
Prvi val kolokvija je prosao i moram se pohvaliti da sam ih sve prosao. Doduse ceka me jos usmeni iz matematike koji sam uspio nagovoriti, namoliti, izmoljakati :D profesora da mi odgodi za tjedan dana da se stignem pripremiti, jer bi stvarno bilo u redu da se toga rjesim.

A tek danas kolokvij :D...znao sam da me prati neka sreca u zadnje vrijeme, ali bas toliko.
Posto sam ucio matematiku odlucio sam zadnji kolokvij zrtvovati. Biraj, uvijet za trecu ili za cetvrtu :D..odluka je nadasve bila lagana, ali sam svejedno malo prolistao skriptu, onako tek reda radi i slucajno rjesio jedan zadatak :DDD hehehehehe i ko za sam vrag mi dosao isti taj zadatak :D. Cak nisu niti brojevi bili promjenjeni :D
Zakon :o)...dva zadatka sam rjesio jer su bila povezna sa nekim drugim predmetima koje sam vec polozio pa sam i to znao. I to je to 3/3 :D i to tocni :D
Nisam mogao vjerovati sam sebi, a ni drugima da mi se to dogodilo.

Something is in the air :)

Konacno se mogu barem malo opustiti. Od tog silnog ucenja i salse spavam po 10 sati i nije mi dovoljno pa me stalno boli glava i stalno mi se spava i bas se trulex osjecam, ali vjerujem da ce od sutra biti bolje.

ee daaa :D skoro zaboravio!!!

donila mama kilu cvaraka...joj kako cu se sada ubiti. Bas me briga sto je 2 ujutro :D Nisam ih jeo sto godina, a tako znaju biti fini.
Cudno je to sto su postali preko noci skupi kao bakalar. Od one sirotinjske hrane koja se mogla kupiti u svakoj mesnici do 110kn u konzumu, 25kn za 200g u merkatoru i tako.
A ovi! Pravi domaci. Za prst polizati :D

Jos da je samo pive


Post je objavljen 06.12.2005. u 02:26 sati.