Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/babylola

Marketing

Video killed the Radio star

heh..malo se foliram s ovim naslovom..uglavnom nisam se mogla sjetit nekog drugog pa eto..
Dodjoh ja nocas iz Austrije..bila 3 dana u Sloveniji i jucer u Austriji obavila svoje i kul..dobro je sve proslo..malo je manji pritisak sad pa se odmah bolje osjecam..stvari nekako ipak dolaze na svoje mjesto,samo se nadam da ce nastavit u tom smjeru..Eto da se sad nadovezem na ovaj naslov..danas sam bila na radiu..i bas mi je dobro bilo..kolegica Lorena je bila taman u smjeni i ja sam malo s njom neku muzikicu birala i pustala jinglove i tako bas mi se nekako svidja..Ok.necu se vise hvalit jer bi stvarno mogla postati uobrazena a nije mi to bas cilj jer sam vrlo svjesna istinitosti one stare : "Tko visoko leti nisko pada"
Danas sam bas nekako hepi dobila sam super ideju sta cu decku za Bozić pokloniti..iako nisam sigurna hoću li to za rodjendan,Bozić ili 2. godisnjicu a sve je to nekako na blizu..ma glavno da ja imam ideju.
I hepi sam jer me Enigma ipak voli.. :) i zato sto sam danas papala sladoled od čokolade pa sam se sjetila dragog Diesela..i hepi sam jer sam se rjesila nekih "otrova" iz proslosti..kojima vise nedam da me nerviraju (nadam se da primjecujete razliku u vip boxu) i tako.. i neam pojma sta bi vise pisala..idem sad gledati tree hill..tatica mi ga je snimio (ma dusha od cvjeka) jer me nije bilo doma cjeli dan..i malo mi glava puca ali nema veze.. LUv ya all..vec svi znate tko spada pod tu kategoriju!

Post je objavljen 05.12.2005. u 22:38 sati.