Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zheljac

Marketing

if i live, i will kil you. if i die, you are forgiven...

aaaa, jos samo tri tjedna do kraja nastave... je. ocjene su fkurcu. boli me. jedino do cega mi je trenutno stalo je.... hm.
ne znam, nisam v stanju uciti se, neda mi se, a i dok probam, stalno mislim na nekaj drugo osim na gradivo. danas sam dobil kulju s povjesti. pokaze ona meni dva jedana u imeniku i veli da bi to moglo biti opasno. obecal sam da bum to rjesil ovaj tjedan, al bumo vidli.
i ovi prokleti schprachdiplomci majku im jebem. celi tjedan su ispricani. a mene ceka the worse jebeni tjedan u pologodistu. svaki dan batr 1,2,3 odgovaranja ili ispita. a ovi likovi uopce nuisu na nastavu dosli. jednome liku je sutra rodjenadan pa je platil nekakve pive, svi pijani, a ja na nastavi. i mislim si ja ko tu koga jebe? tak sam danas sfrental predzadnji sat, spil sam si par pivi s njima, i onda na zadnji sat pisat filozofiju. joooj kaj sam joj sfilozofiral. bil sam bas dobre volje, za pisanje gluposti.
i stalno mi se mota po glavi lamb of god, i killswitch... i fest su mi! dobro je to.
sutra je the day! kolegica iz raz. ima rodjendan, i kolega iz skole, i nikolinje je, i meni je imendan. i robi je rekel da bu 3 gajbe platil za rodjendan. well, boys and girls, it could be fun!
i nadam se da bum dobil novi mp3.

Narnia

je, i sjeca se neko onog crtica u kojem su 2 brata i 2 sestre prek ormara prosli u nekakvu cudesnu zemlju... i ne sjecam se bas, samo se sjecam nekakvoga lava i ledene kraljice..the chronicles of narnia, tak nekak. to mi je bil omiljeni crtic dok sam mali bil. i sad su napravili film po toj knjizi na kojoj je temeljen crtic. i feel pretty...

i jos nekaj. nedavno sam cul da bude se Klub ponovno koristil za koncerte! zna ko kaj o tome?




Post je objavljen 05.12.2005. u 21:12 sati.