Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Ja Fanđo

Ajmo. Ajmo. Jesan kojin slučajen reka ajmo? Čini mi se da jesam. E pa ajmo. Dobro. Ma ne gas, ne gas. A di je noga. Di je noga, ne micat nogu, ne micat nogu, ne micat nogu, sad, sad, saaaad makni tu nogu! Dobro, a sad lijevo, šta se provjerava kad idemo lijevo? Lijevo! Lijevo jebemu, jel´ti znaš šta je lijevo. Joooj. Dobro. Pali žmigavac. Lijevi žmigavac za ime božje. Šta provjeravamo? Unutrašnje, vanjsko, mrtvi kut. Mrtvi kut. Mrtvi kut. Mrtvi kut jebate. Nisi provjerila mrtvi kut. Pa da, a zašto bi ga i provjeravali ko ga jebe kad je već mrtav. Jooooj. Dobro. Ajde, a sad gas. Sad gas. Sad gas majkumu! Pazi rupa. Pazi rupa. Pazi ru… pa!?!

Gledaj iza, jel´gledaš iza, ne gledaš iza, gledaj iza jebemu. Sad daj drugu. Nije dobro. Ne brzat. Ne brzat. Ne brzat. Kočit. Kočit. Kočit! Šta radiš. Šta radiš jebate, kvačilo, kvačilo, pusti gas majkumu, kvačilo. Nije dobro. Joj-joj-joooj. Daj drugu. To nije druga. Ni to nije druga. Šta je to? To sigurno nije druga. Lagano pustit, lagano, lagano. Jel´ti znaš šta znači lagano?! Ajmo.
Aj, šta čekaš, kvačilo, okrenit ključ, okrenit ključ – na drugu stranu okrenit ključ i sad la-ga-no, la-ga-no… Ne kočit, ne kočit, gas, daj gas, sad moš gas, di ti je gas, to nije gas, to sigurno nije gas, to gas nije pa nek su mu i mater i ćaća Iperit - on gas nije! Nije dobro! Koči, koči, koči jebate pokupit ćeš staroga! Ne, ne, neeee jooooj-joooooj-joooooj (Mićo Dušanoviću eat your self).
Razmak, razmak, razmak, di ti je razmak, nema ga, di je razmak, izgubija se, razmak, oprostite jeste vi razmak niste stvarno niste razmak a ja jadna mislila, jebate izgubija se, nema ga, di nam je jebeni razmak! Sad desno, šta radimo kad idemo desn.. ma ne gas! Pusti gas. Pusti jebeni gas! Jooooooj! A di je žmigavac?! Koji? Livi? Naravno livi. Koji drugi bi bija. Sigurno je livi. Desni. Desni. Desni! Desni žmigavac, jel´ti znaš šta je desno!?! Koči, koči, kooooči!!! Pa jel´gledaš ti jebate di ti ideš!? Jao-jao-jaoooo.
Šta je ovo, šta je ovo!?! Jel´ovo pješački – je?! Jel´koga ima na njemu – ima?! Pa stani majkumu oćeš satrat i ženu i kolica!?! Pa zašto ne, pa to nam je cilj, satarimo ženu i kolica, satarimo što više pješačkih lica, pa da. Jooooj-joooj-jooooj! Aj sad kreni. Ne brzat. Ne. Ne. Ne. Ja ne bi krenuo iz treće. Ja ne bi krenuo iz treće. Ja ne bi krenuo iz trećeeeee!!! Pustit gas, pustit gas, ne gaaaaas, jel´ti znaš šta je NE gas!!! Šaht. Šaht! Šaaaa… ht!!!
Sad se prestroji. Prestroji se velim. Prestroji se!!! Šta se gleda?! Šta se triba gledat!? Šta bi bilo nadasve poželjno gledat!?! Jesi gledala?! Jesi pomislila gledat!?! Jesi naumila gledat!!! Nisi. Bože moj, a i zašto bi ona išla gledat. Trć-brć. Jooooj-joooooj! Gledaj. Ne brzat, ne brzat, ne brzat, šta brzaš, ne brzat, a di ti je žmigavac, di ti je žmigavac, to je svitlo, di je žmigavac, to su maglenke, di je žmigavac, pereš staklo fala lipa ja san ga već opra, di je jebeni žmigavac i ko ga izmisli!? Jaoooooo! Gledat iza, gledaj iza, ne gledaš iza!

Sad ćemo ode desno stat, ode desno stat, desno stat, stat, stat, reka san STAT! Nećemo stat u lokvu, nećemo stat u lokvu, reka san nećemo stat u lokvu potopit će mot... a opet hi-hi, zašto ne bi mogli i u lokvu. Hi-hi zaista, zaista, zašto ne hi-hi, zašto ne.
-I? Kako mi ide? -bezazleno upita ona.
*=/!!)?!!#**!!!


Post je objavljen 05.12.2005. u 19:12 sati.