Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pismahoc

Marketing

Khl Zagreb

Image Hosted by ImageShack.us


Poštovani!!

Ovim putem i na ovaj način izražavam Vam apsolutnu podršku u vašoj akciji upućivanja protesta svima onima koji su odlučili doslovno zalediti sve športaše vezane za ledenu plohu, na uštrb i korist onih koji mogu birati lokacije za obavljanje svojih športskih aktivnosti za razliku od sada već velikog broja športaša i športašica vezanih za ledenu plohu.
Podsjećam da je Dom športova, napravljen i pušten u funkciju prvenstveno kao ledena dvorana.
Osobno kao roditelj dvojice malih hokejaša i jedne curice koja upravo sada radi prve korake na ledu u školi klizanja, užasnut sam odlukom odgovornih za gašenje ledene plohe u Domu športova u samom jeku hokejaške natjecateljske sezone svih kategorija. Naši klubovi u seniorskim kategorijama po prvi puta nastupaju u natjecanju Slovenske lige, Medvešćak se natječe u Inter-ligi, a da to tako ostane i u budućnosti važni su rezultati koji se postižu samo svakodnevnim treninzima. Igrači mlađih kategorija igraju na vrlo opasnom klizalištu na šalati (oštećena banda) i mole Boga da preko vikenda ne pada kiša, kako bi i oni mogli igrati utakmice, jer preko tjedna treniraju, ako treba čak i po kiši. Što se tiće klizača i klizačica koji iz godine u godinu postižu sve bolje rezultate, mogu reći da oni sada vjerojatno mogu napraviti pauzu u svojim treninzima jer Zimske Olimpijske igre počinju tek za dva mjeseca, dakle tek slijedeće godine. Zagrebačke Pahuljice sve više i više postaju simbol Grada Zagreba i njima također treba uskratiti mogućnost razvoja i napretka. Gospodo draga, da sve ovo nije istina bilo bi smješno, ali uštipnite se i vidjet ćete da ne sanjamo. To je istina i to je žalosno. Kako da objasnimo djeci, dječacima i djevojčicama, mladićima i djevojkama, odraslim ljudima, koji su godinama ulagali svoje vrijeme, trud i novac da dođu na zavidan nivo kvalitete i organizacije i sve to u gotovo nemogućim uvjetima s obzirom na broj ledenih ploha u gradu, kako da im objasnimo da se nogomet u ovom gradu nema gdje igrati nego na ledenoj plohi Doma športova.
Ako ovaj mali dopis u obliku podrške protestu urodi plodom biti ću neizmjerno sretan i ponosan. Ako se u budućnosti nešto promjeni u smjeru dobrobiti i razvoja klizačkih športova grada Zagreba i Hrvatske, biti ću zadovoljan.

Otac troje djece koja su izabrala baviti se športovima vezanim za ledene plohe

Tajnik KHL "Zagreb"
Tajnik "Udruge trenera
hokeja na ledu"

Mr.sc. Vladimir Novotny


Post je objavljen 05.12.2005. u 10:41 sati.