Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/domoljubni

Marketing

Bičevanje

Pismo čitateljice savjetniku za ženska pitanja jednog hrvatskog tjednika…

Navršila sam 28 godina, u braku sam 9, imam dvoje djece. Radim administrativne poslove za tvrtku koju vode svekar i suprug. Moj suprug je često odsutan i njegovo je radno vrijeme teško kontrolirati. Dosad mogu reći da sam imala skladan brak.
Sve je počelo prije tri mjeseca. Moj se suprug učestalo zaključava u kupaonicu s mobitelom, zna ostati unutra i po sat vremena. Kroz ključanicu sam ga vidjela kako skrušeno kleči na podu, klanja se, a pritom je na otvorenoj vezi imao nekakvu ženu koja mu je govorila da broji na glas...
Meni je sve to čudno pa sam ga počela pratiti (premda se to ne uklapa u moje stavove), te sam na jednom drugom mobitelu, koji je u međuvremenu kupio, našla poruku s meni nepoznatim sadržajem: "Otiđi u kupaonicu, kleči 30 minuta, dok ne izbrojiš 1800."
Odlučila sam razgovarati sa suprugom i pitati ga što je to, kakvi su to kontakti. Tada mi je nevoljno odgovorio i donekle mi objasnio, ali mi i dalje nije jasno. Naime, rekao mi je da ima gospodaricu, da je on njezin "rob", te da se uzbuđuje i živi seksualnu fantaziju koja se zove dominacija.
To je bilo njegovo objašnjenje i rekao je da živi cijeli život u svijetu dominacije te da moram prihvatiti da ima gospodaricu. Tada sam se zainteresirala što je to dominacija, i na Internetu našla objašnjenja od kojih mi se povraća. Doznala sam da te žene obučene u latex, najlon ili one profinjene u kožu, s kožnatim bičem u ruci istjeruju poslušnost kod muškaraca, zalijevaju voskom, a uspješni poslovni ljudi na nekoliko sati postaju poslušni psi, ili se, pak, oblače u žensku odjeću, odnosno izvršavaju sve zamisli gospodarice.
Ne mogu zamisliti da moj autoritativan suprug nekoj drugoj ženi služi kao igračka i to uz objašnjenje kako nisu u seksualnoj vezi. Što napraviti dalje kad je brak u pitanju, je li ta dominacija česta, ili sam ja jedina osuđena da živim s time i uz takvog čovjeka?
Dok vam ovo pišem, u glavi mi se mota misao o nekakvoj kući u OWK u Češkoj: na prvi pogled normalan čovjek plati 500 eura da bi prespavao u kavezu. Je li sve to normalno?



Mislim…
Tko da 500 eura za bičevanje treba ga stvarno izbičevati!!!


Post je objavljen 05.12.2005. u 07:24 sati.