Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kurafterdea

Marketing

pričepit gada za bubrežni kamenac

Vaša izbezumljenost prouzročena čimveć i manifestirana na kojiveć način postala je krajnje iritantna pa idem napisat štogod.

Image Hosted by ImageShack.us

Bombardiranje kasnijespomenutog mjesta sa mnogo krvi, masakriranih ljudi, otkinutih komada tijela poput očiju, noseva, nogu, ruku, sa mnogo crijeva koji se poput špageta kotrljaju na vjetru i zapinju za noge prolaznika i ostale kojekakve QuentinTarantinovske slike preblago su rješenje za moje osvetničke nagone prema istom.

Svako, ali svako jutro ukljućujući subote, nedjelje, praznike u 6,00 sati ujutro ali točno tada u 6 krvavih sati ujutro šamar mi opali štoli drugo doli Crkveno zvono. Iako sam vrlo zahvalna na obilju katoličkih blagdana svejedno mi se jako ne sviđa takvo buđenje. jako mi se ne sviđa. Iako znam da će sad vjerni moji čitatelji opet istupiti kao božji glasnici i pljuvat me pljuvačkama ipak ne odustajem i hrabro koračam naprijed i ne predajem se te kao vjerna sljedbenica sekte ''Kur'afterdea'' sve vas molim da prestanete biti slijepi i zatvorite oči jer na kraju svakog tunela dolazi tama i svim srcem vas pozivam na provedbu jednog od glavnih ciljeva iste sekte, a to je pretvaranje crkava u društvena okupljališta okupljaoca željnih sladoleda i šećerne vune jer će se naravno u crkvama peći i kuhati. Sekta se naravno jako protivi orguljama i zvonima jer izazivaju alergije, ali u obzir dolaze svi drugi instrumentalni instrumenti. Mali je problem samo manjak utičnica u zidovima i na stupovima pa će se štednjaci držat isključivo kod oltara, na svetištu jer električar mrzi razvoditi struju osim kad ju razvodi na jednom metru kvadratnom.

No budući da je status qvo usran, o takvoj idili mogu samo sanjat, a preostaje mi naravno pljuvanje po koječemu. Muslimani su dražesni,zabranjeno im je zvonit pa ne zvone, a katolici zvone jer su katolici i misle da zvono mora zvonit, a nemora. Pogotovo ujutro vikendom. I kako vjerojatno mislite da sam neozbiljno čeljade koje nije ozbiljno, razuvjerit ću vas. Vrlo sam sigurna da ću ostvarit svoju namjeru slanja pisma Bandiću u vezi toga jer me takav bezobrazluk krajnje frustrira i uznemiruje spokoj moje duše.

Image Hosted by ImageShack.us

mislim dakle studena je fuj, ali nastojim ovakvim maloumnim tekstom dokazat sa su krempite, a ne kremšnite.


marija




Post je objavljen 04.12.2005. u 23:45 sati.