Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/riandworld

Marketing

Party - dan poslije...

Dakle, kao što već znate, bio mi je rođendan u četvrtak. Iako sam rođendane odavno već prestala slaviti – onog dana kada su mi silne svijećice skoro otopile tortu, svjetlost nastala pri tome zaslijepila uzvanike, a dim nakon gašenja svijećica gotovo nagnao susjede da pozovu vatrogasce – prijatelji su me ipak nagovorili da napravim neki mali rođendanski party, druženja radi.
Pa sam odlučila da u subotu pozovem nekolicinu ljudi, i to u Umag. Rečeno – učinjeno!

U petak popodne sam otišla u Umag i počela pripremati fešticu. Nabavila sam sve što treba i već u petak navečer skupila nekolicinu umaških prijateljica da pomognu ribati čokoladu – odlučila sam napraviti jedini kolač kojeg radim savršeno : rigojanči (kada budem malo odmornija, napisati ću i recept).
Pa su cure tako ribale (trebalo je izribati 8 velikih čokolada od 200 grama), ja sam napravila biskvit, pa malu zakusku za cure, malo smo si nazdravile...večer je bila baš OK.
U subotu je u Istri nakon kišnog jutra, osvanuo poprilično ugodan dan, čak je bilo popodne i nešto sunca, za razliku od Rijeke gdje je bio opći potop!
Navečer su mi došli prijatelji iz Rijeke, Pule, naravno i iz Umaga...party je bio ugodan, bilo nas je 15-ak. Nekolicina, među njima i naša Loptica, nije mogla doći. Baš šteta!
Uglavnom, mi smo se lijepo zabavili – feštanje je trajalo do jutra. Klope je bilo i previše – poslužila sam narezak i klupske sendviče sa inćunima, namazom od tunjevine (moj recept, naravno), lososom i kavijarom, koje sam, naravno, sama radila, tako da sam se poprilično izmorila. Ali sam zato izbjegla pranje suđa, jer sam koristila jednokratne plastične tanjure i pribor za jelo, a čaše sam ujutro samo potrpala u perilicu.
Nakon što sam se rano poslijepodne probudila, gledala sam tenis, pa je zatim još nekolicina ljudi došla na kavu i kolač.

Navečer sam se vratila u Rijeku, taman na vrijeme da vidim našu pobjedu u Bratislavi!
Pa sam si malo pročitala e-poštu (u Umag nisam uopće nosila laptop), malo prozujala po blogovima...
Sada idem u krpe...tako sam umorna da jedva gledam. Sutra radim, srećom, poslijepodne, no moram prije toga skočiti do banke (genije, tj.ja, je uspio neki dan zablokirati token, kada je prilikom pokušaja logiranja na net-banking tri puta unio krivi PIN...grrrrrrrrr....tako mi i treba kada ga prečesto mijenjam - jednostavno se nisam mogla sjetiti koji mi je zadnji, a ni gdje sam ga upisala. Ipak sam ja plavuša...).
A još i ova južina...




Post je objavljen 04.12.2005. u 23:42 sati.