Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/risingson

Marketing

Stara pizda is back...with LET3

Let 3 zna da je 29. studenog Dan republike.

Ono što je započeo Rambo Amadeus, Rokeri z Moravu i Nervozni pošar; čega se Bora Đorđević dotakao u Gasarbajterskoj pesmi I/II i ono što rade sastav zvan Brkovi s vremena na vrijeme u zagrebačkoj Močvari; završili su Let3.

Ultimativni radikalni šumadijski spoj turbofolk melodija i pravih muških, po vratu dlakavih, gitara je pred nama. Sa skulpturom Babin kurac uvrijedili su sve koji mogu gledat` a sa Bombardiranjem Srbije i Čačka vrijeđaju sve koji mogu slušat`. Dakle samo gluhi i slijepi su sigurni, a svi ostali koji znaju skužiti zdravu zajebanciju. Dakle svi oni koji se neće uvrijedi na pokrajine nove Jugoslavije koje nabrajaju u pjesmi suptilnog naziva Riječke pičke, koji će razumjeti na transcendentalnoj bazi usporedbe ženske vulve sa ostalim stvarima koje nas okružuju u Rado ide Srbin u vojnike (pička) i koji će potrgati sve vratne mišiće na 3 minute i 22 sekunde rasnog headbanganja u eteričnom stanju pjesme Ero s onoga svijeta.

Let3 su zanimljiv sastav, nitko ih ne shvaća ozbiljno i oni to znaju pa idu još ozbiljnije, a u Rijeci ozbiljno je očito istoznačnica za prebolesno jer kako onda objasniti pjesmu neuspješnog samoubojice Miše Kovača Odvest ću te na vjenčanje sa debelim disko bubnjem i basom u pozadini? Ili Dijete u vremenu sa početkom Child in time od Deep Purple i kalibrom instant klasika i savršene pjesme za kraj koncerta? Harmonika daje odgovor dok ćete pripiti na ovu stvar plesati dvokorak;).

Let3 na ovom albumu imaju najmanje autorskog materijala ali bolesni um Mrlje i Prleta je ovdje otkrio Delta kvadrant i poslao sondu da napravi monolitni spomenik jednoj eri koja je trebala zavrsiti prije 15 godina ali se kao svaki pravi zombie vratila. Album se zove Bombardiranje Srbije i Čačka ali se komotno mogao nazvati i Bombardiranje Tomislavove i Prikraja, primjera radi.

Učinak bi bio isti....

Post je objavljen 04.12.2005. u 19:33 sati.