Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockoholic

Marketing

nedjelja...

još jedna nedjelja.. obično mi riječ nedjelja nekako priziva malo depresivan ugođaj:kraj vikenda, sve je nekako dosadno...još ako je zima. ali ova je nedjelja izuzetak:vrijeme je savršeno:) čak sam i sobu generalno pospremila:) i sad radim ''kreativne'' poslove, tj.odgađam učenje zemljopisa i matematike. btw: šta mislite kolike su šanse , ako uopće ne znam šta radimo iz matke ove godine i u bilježnici nemam nijedan zadatak, da naučim danas i sutra gradivo cijele godine i dobijem barem 4?:) hvala Bogu što sam optimist:)
sinoć je vani bilo super. i skužila sam da mi četvrta tekila stvarno nije bila potrebna. na greškama se uči:) moja gteška:nisam ni skužila da smo prijatelj i ja nekih stotinjak metara do auta išli stisnuti jedno uz drugo da ne pokisnemo, a on je visoko držao kišobran. zatvoren kišobran. :)
tip koji mi se sviđa pozdravio je sinoć moju naj frendicu i čak uputio ono famozno ''šta ima?'' koje ja čitam kao ''ej, sviđaš mi se. zapravo zaljubljen sam u tebe. zapravo te volim, hoćeš se udati za mene?'' možda barem budem kuma na vjenčanju....:)
ovaj tjedan u školi je užas, a ja sam se malo previše ''opustila''... ne preostaje mi ništa drugo nego misliti pozitivno i pokušati stići vrijeme u vječnoj utrci koju vodim s njim...;)


Post je objavljen 04.12.2005. u 17:26 sati.