Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nikeipuma

Marketing

KAO ŠTO VIDITE...

Eto kao što vidite i čujete, skroz smo promijenili blog: ime, pozadinu, pjesmu, ono za komentare,.... Meni je blog sa još bolji, a vama? Ovo vam je još jedan razlog više da nas posjećujete i komentirate.
A sad o onome kaj se događalo jučer i danas do sada.
Nije se zapravo dogodilo niš zanimljivo osim kaj mi je frendica rekla da joj je zečić uginuo. Zgrozila sam se kad sam to čula. Zeca je imala tek tri dana, a bio je star samo mjesec dana. Ne znam zašto joj mama uopče kupuje životinje kad zna kako će završiti. Ona se jednostavno ne brine za njih, ali njoj je bitno samo da ih ima jer joj je to fora. Kada sam joj rekla da nije normalna jer se nije brinula za zeca, rekla je samo: "A šta mogu? Kako došo, tako i ošo." Nisam znala kaj bi joj rekla u tom trenutku, pa sam samo otišla. Ja volim sve životinje i doista mi je žao kada stradaju je rse vlasnici ne brinu o njima već im služe samo kao igračke.
A dosta sada o tužnim stvarim, ajmo malo o telki.
Baš mi je drago kaj je Dundo, ovaj Maroje ispao iz Big Brothera jer je fakat bio iritantan, a mislim da je sada vrijeme da Željka napusti kuću jer nije za niš od kada nema Kiće.
Nakon Bigija je bio super film Mask, kojeg sam gledala bar sto i jedan put i još mi nije dojadio.
Sada je red na vama da komentarišete naše promjene, hvalite nas itd.

SEE YA!

Post je objavljen 04.12.2005. u 11:29 sati.