Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Ić ću u raj zbog ovoga- KAD ADA POSTANE RAME ZA PLAKANJE (ništa dobro ne proizađe iz toga)

Sad sam imala slučaj stvarno ono, bila sam rame za plakanje. Šta je bilo. Ancha se trebala nać sa simonom (govno odvratno, ljigavo, prljavo, pedersko) I došla je do mene sva jadna, uplakana, potresena. Ispričala mi je ća je bilo. Trbali su se nać na kaštelu i on je poslao poruku da će kasnit 5 min jer čeka ovoga. Ona nije imala pojma kojeg OVOGA to on čeka. I onda su se dopisivali i čuli su se i on je rekao da kao on ne želi vezu nego samo zabavu. Jebote, koji kreten. Mislim brijanje u troje s njegovim naj frendom???!!!!
Ona se pokupila i došla kod mene. Onda smo smišljale osvetu i pričale svašta i još sam joj kamilicu skuhala (sa šećerom koji zdrpim u skandalu i koji držim u novčaniku). I došle smo do načina kako otkriti da je tvoja simpa čista pederčina (ne gay, jer je gay ok)

10 načina za otkrivanje da je tip koji ti se sviđa pederčina

1. Koristi roza labelo LIP BALM: Pretty girl
2. Drži do sebe (to normalni dečki ne rade u tolikoj mjeri)
3. Farba kosu u crno (kao cure koje glume darkerice)
4. Predloži brijanje u 3 s njegovim „NAJFRENDOM“ (dečki nemaju najfrendove nego samo frendove) i pozove curu samo da ostatak svijeta ne misli da je on peder
5. Ima priliku biti sa super curom al to upropasti jer je kreten (i peder kao što ustanovljujemo)
6. Kaže ti da si sjajna u smislu kao frendica jer iza tog SJAJNA uvijek dolazi ALI.... (nemožemo bit skupa zbog tog i tog razloga)
7. Strašno je arogantan i djeluje umišljeno gledajući ljude svisoka
8. Laže o svojim vezama
9. Prezgodan je (svi su gay dečki i pederi prezgodni)
10. Sluša Mansona


Popis sastavljen by: Ancha i Ady u afektu feminizma i mržnje prema muškom rodu, mislim ipak je tip govno da veće nemože bit....


Post je objavljen 03.12.2005. u 23:03 sati.