Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cukre

Marketing

Fakat ono tome se nikak nisam nadala

O.K. večer je počela jako živahno. Nas smo dvi prvo obišle tri kafića, trznile po shooter jaggera na šanku i dalje. Došle smo u jedan kafić di njoj radi prijatelj, šankirale se, dvi štok kole i još jedan brzi jagger. Atmosfera ugodna, nema puno ljudi, njen ispaljen prijatelj valja neke baze i tako to.
No u jednom trenu prilazi nam jedan momčić isto neki lik sa njenog faksa upoznamo se i u priću. On iz Zagreba tako da sam odma iskoristila priliku i prvo ga dobro išprdala:)) Sve sam ja s njim po purgerski tako da je lik mislio da sam i ja od gore "Yeah right" . Tako smo se zajebavali pa smo upali u neku raspravu oko dice (na prvom susretu, šta će bit ako se opet vidimo) i ono ak bu muško bu Patrik i bu igral za Dinamo, a ak bu žensko bu Lana i bu poslovna žena. Bumo si v zagrebu živli i tak to.
I fino smo se nasmijali, on simpatičan, sladak ja polu pijana i one thing led to the other on mene poljubi pa me zagrli i onda kaže "pa di si ti ove tri godine" a meni odma u glavi "bullshit allert". No polu pijana sam pa me nije briga. Tako da sam večinu vrimena (čitaj: cijelu noć) provela s njim smucajući se po diskaćima i bircevima i naravno kalicama.
Uzeo mi je broj moba kao nazvat će me danas al bi on volio da ja njega nazovem (moš si mislit buraz pa kaj brije budala).
Zaključak; jutros se budim cila zbunjena, neugodno mi je i i pitam se koji mi je k..... bio sinoć. Opet se sa muškima počet petljat.....
Neću više pit!!!!!

Post je objavljen 02.12.2005. u 22:57 sati.