Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nikeipuma

Marketing

Vrijeme je za novi post...

Nisam znala koji bi naslov obuhvatio sve kaj se događalo ovih par dana, pa sam post tak nazvala. U školi je bilo puno mirnije jer su one dvije, o kojima smo ranije pričali, otišle u Njemačku na svjetsko iz ritmike. Iako nismo baš u naj odnosima, naravno da im želim da budu što bolje jer ipak sam s njima provela nezaboravnih osam godina i navikla se da su one jednostavno takve (nisam ni ja savršena).
Jučer sam nakon treninga otišla na masažu (napokon) i fakat sam uživala, pa vam preporučam da i vi koji put odete na takvu relaksaciju.
A, danas? Šta je danas bilo zanimljivo? E, da! Mislim ovo i nije bilo baš zanimljivo, ali imali smo neko predavanje o nekim spolnim bolestima na kojem sam skoro zaspala, ali bar nismo bili na vjeronauku koji je trebala pitati. Pod zemljopisom nas je sve razmjestila i sad sjedim s jednim kretenom, ali mi bar nije dosadno. A pod tjelesnim... saznala sam kakav je učenik moja simpa što me skupo stajalo. Naime sad pola razreda zna ko mi je onak simpa, ali i drugi se slažu da imam dobar ukus.
Ako je ovo pročitao neko iz razreda (moja kompanija) nek niš ne komentira, naravno u vezi sa simpom i nek me nitko niš ne ispituje o tome jer niš ne ću reći.

Pao medo s mosta, za postić je dosta! HE,HE,HE,HE...!

Ajd sad čao i čujemo se sutra!

Post je objavljen 02.12.2005. u 20:44 sati.