Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lacerveza

Marketing

hm, bengati=pogati=šutka? hm, vidjet čemo...

Sori društvo što opet nisam dugo posala. Škola me mrcvari, imamo testove svaki dan pa po cijele dane samo štrebam... Fala kome god što u tjednu ima 5 dana škole, da je i pola više ja bi pukla po šavovima. Već mi je i sad žmehke... :P Al svu tu torturu i pregorjele živce na kraju tjedna izliječim tako da odem van i zabavim se, ili odem na koncert. :))

Eto tako ovu subotu idem u Zaprešić, nekam bogu iza nogu, na Bang till dawn. To je nekakav metal koncert, trebali su svirat T.R.U.E., al eto, neće, tipično. Idem s Marijom, Lucijom i Đubi, tri metalke, frendice iz škole. Idem vidjet kako to metalci bengaju, HAHA!! Baš me zanima kako će biti... :) Plus još uz to mi curke duguju neš para kaj sam im platila kavu, tak da hehe, sve se vraća sve se plaća! :)

Jučer kad sam se vračala s treninga sam srela Metoda i pozvao me da dođem 6.12. na koncert u Bregani, svirat će on sa svojim bendaom (uuuuu, to treba vidjet, haha!) i bit će T.R.U.E. i tak... ...bez brige, ne pretvaram se u metalku! Ipak je metal nešto što mi ne leži. Uh i onaj njihov raaaaaagh (iliti roar), uf.... :P Mislim, ako želim slušat nešta muzički dobro i kvalitetno imam rock, a ako želim nešta žestoko na što se mogu iskakat imam punk! :D

Sutra si poslje škole idem nabavit neku jaknu i neš za oko vrata da se ne smrznem u predstojećim mjesecima... Danas sam poslje škole išla s Đubi i Marijom u zg kupit Luciji neš za rođendan (koj je 6.12. na sv. Nikolu, zgodan datum za rođendan!) i poslje u Zvuk. Jao. Ja sam još prije bila malo hiperaktivna (posljedica testova iz kemije i latinskog, kad prođe napetost zbog testa se opustim i počnem radit svašta), a još kad sam popila ajriš! IJOJ! Trebali ste vidjet te scene! KOMEDIJA! Ove dve nisu mogle do zraka doć od smijanja, a bome ni ja! Poslje je Đubi otišla u muzičku a ja i Marija smo kranule u potragu za Ofertisimom (dont ask...). Kao, trebamo sa trga ić 3 stanice tramvajem i onda malo nazad. Heh, kad bi to bilo tako jednostavno... jer ako ideš nešta tražiti SAMNOM nema šanse da se do tamo ne zgubiš ili nekamo krivo ne odeš. Da, tako je bilo i danas... Sišle smo na krivoj stanici i krenule hodat natrag kak bi trebale da nađemo Ofertisimu. Sa sve bude bolje, snijeg je jako padao, a mi obadve u crnom (naravno da nisam imala jaknu, ostavila sam ju u ormariču u školi, jer mi je bilo VRUČE!), izgledale smo kao dva pingvina što hodaju ulicom! Ma šta singvini, SNJEGOVIČI! Od onog crnog postale smo skroz bijele, pa sad zamislite! Skroz sam bila mokra, vani hladno, a nisam došla na toplo do pol 8 kad sam doma došla, tak da sam dobila jenu gadnu...prehladu. GRLO MI UMIREEE!! Jednia dobra stvar u toj cijeloj situaciji je to kaj sam našla mjesto gdje ima crvene karirane tkanine za moje toliko željene hlače! :D Ma na kraju smo našle Ofertisimu, al ne i ono što smo tražile, tak da smo otišle u drugu Ofertisimu, kod Big Bradr kuća (onaj prokleti hotovile tamo kajaznam gdi). Ma ni tamo nije bilo tog kaj smo tražile, al smo naišle na čips kojeg ako kupiš doniraš 1 kn za očuvanje kuna u prirodi! :D Tak da smo se najele i pomogle tim ljepim životinjicama u jednom! :D

Kad sam došla doma spremila sam se i otišla na trening. Auf, imam grčeve u listovima! Posljedica jučerašnjeg cjelosatnog hopsanja po prstima, pripomognutog današnjim treningom i ashi-mavashijima! (Da Đubi, popila sam Mg... :)P) Trebala sam danas učit glazbeni, al jednostavno nisam bila psihički u stanju više, dosta mi je, koga btiga za glazbeni uopče! ŽNJRG!

Hm, eto to je za sada to od mene.


Post je objavljen 01.12.2005. u 22:54 sati.