Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smile16

Marketing

ELOU...nastavak


Evo mene ljudi napokon! Obećala sam Borni da bum se javila,pa moram izvršit obećanje. He,he...sad mi komp više nije u ''štrajku'' pa bum se sad malo više posvetila svom blogu. Rekli su mi da mi je bolje da napišem dugački post,pa evo...
So,what's new?
Pa,sve u svemu,u ova dva mjeseca i nije bilo nekih promjena. Već vam je Borna rekel da sam totalno poludila za tam-tamovima. Istina je ,već ih teroriziram mjesec dana s tim. A,bokci,baš mi ih je žal:). Sad sam počela šparat za tamove,ali starcima sa već kosa diže na glavi ,jer znaju da svaki moj pokušaj da ušparam lovu –neslavno završi. Što će reći-na kraju će ih ipak morati kupit oni. Neki dan mi je mama rekla kako će otvoriti simfonijski orkestar ako kupim još koji instrument...hm,..još ne zna za klavir...mislim da budu zbog mene bankrotirali...šalim se...
E,kad sam već sva u glazbi,moram vam reći da ponovo nastavljam srednju glazbenu (uf,kak sam happy zbog toga!),ali ovaj put u Varaždinu . Sve sam dogovorila sa profesorima u njihovoj glazbenoj,tak da imam rokove za polaganje ispita u 2.,6. i 8. mjesecu. Profesori su fakat super tek da su mi dopustili da me za ispite iz violine priprema moja profa iz Zagreba. I sad dok ovo pišem,već me hvata malo trema kak će to uspjeti. Ljudi,drž'te mi fige!!
Naću više o tome.
Suta je mojoj Eni rođendan!!! Napokon je napunila 16.godina... ajd'fala bogu da sam ja starija od neke svoje frendice:) PA,DRAGA MOJA –SRETAN TI ROENDAN!!!!
Ali danas joj i nije bil neki dan. Primila ju je glavobolja i morala je ići doma...bilo mi ju je tak žal gledati ,jer nisam navikla od nje da plače.. ali BIT ĆE BOLJE SUTRA,jelda Ena??
U subotu slavimo njezin rođendan,tak da u subotu idemo van. Mislim da će biti super,jer već dugo nismo izašli van onak-baš svi. Golenja i ja već smo se dogovorili da bumo pošteno proslavili taj rođendan (you know what I mean),pa ako budem u stanju-dobit ćete u nedjelju izvještaj kak je bilo.
A sljedeći tjedan planiram u Križevce svojoj staroj škvadri. Zovu me već 2 mjeseca i nikak da otiđem... nisam ih vidla već 100 godina i fakat sam ih se poželila. Ali čujemo se svaki čas,pogotovo sa Denisom,tak da sam uvijek u toku sa događajima tamo. Baš me neki dan zvala Petra i rekla :''Ako se ne nacrtaš sljedeći vikend kod nas,gadno ćemo se posvađat! Daj,nemoj zajebavat,već smo te se svi poželili...''. Nisu me morali dugo nagovarat,tak da sljedećiu vikend planiram Križevčanima. Jedva čekam da ih vidim. Kad se samo sjetim što smo sve prošli zajedno...znam ih već 13 godina i takvo nešto nikako se ne može zaboraviti. Iako sam gotovo 2 godine ovdje u Koprivnici, Križevčani imaju posebno mjesto kod mene...tamo sam provela čitav svoj život ,najljepše i najsmješnije trenutke svoga života...i još puno toga. U početku sam se bojala da bude se naše prijateljstvo raspalo kad odem. Cvilila sam s njima mjesec dana prije odlaska,i kad sam došla ,zvali smo se svi svaki dan...ali sve je završilo super...nekad se znamo u šali dogovarat da ja ipak dođem njima natrag pa da tamo završim srednju školu...ali to su samo zezancije. Na kraju krajeva-Križevci nisu na kraju svijeta.
E,idem ja polako ,sutra pišem test iz njemačkog pa idem ponavljat to sranj . nadam se da je post dovoljno dugačak...
PUSA SVIMA


Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
SRETAN ROĐENDAN!!!

Post je objavljen 01.12.2005. u 22:51 sati.