Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Snow is falling... =)

I have tried to go on like I never knew you..
I am awake but my world is half asleep...
I pray for this heart ti be unbroken,
but without you all I am going to be is...
...INCOMPLETE...



-ovo sam pročitala u frendicinom mobu, i fasciniralo me koliko se mogu poistovijetit s tim, nisam nesretna, zbedirana ili tako nešto... Daleko od toga... Ali, ponekad ti fali "ono nešto", meni fali bolja polovica.. =)
Čudno je kako se ja kao "strijelac" po horoskopu ne dam vezat, a opet ponekad mi se čini kako imam previše slobode i kako me barem u ljubavi treba netko ograničavat.. pa čini se da je s ograničavanjem počelo... u svima tražim njega..

Dan je bio divan, famozan... Pa ljudi SNIJEG PADA!!!! (ostvarila mi se jučerašnja želja...=) He, he... to objašnjava naslov... Odmah sam se sjetila nedavnog događaja... Zamisli da hodaš ulicom, sve oko tebe bijelo... pada snijeg... a u tvojoj neposrednoj blizini se nalazi jako draga osoba i obara te s nogu pogledom i osmijehom... mmmm... da,da, definitivno volim, obožavam snijeg!!!!!!!

Danas mi je moja preslatka Tina rekla da su je zbog mene jučer "opsjedali" (malo pretjeran izraz, zajeb**ali, navlačili, kako god..)... (dečki iz moje škole)
Ali, Tiniey, dušo, nemoj se ljutit, znaš koliko je meni značilo kad sam skužila da NJEGA svaka sitnica podsjeti na mene... A oni njegovi luđaci (u dobrom smislu) barem su pokazali smisao za humor, jedino mi je žao tvog kišobrana, he,he... Ban je kriv, ne oni!!! =) Trebala si vidjet kako je onda tek meni jučer bilo... fenomenalno!!!!!!!!

Đizuz, sutra pišem ispit iz hrvatskog, književnost, 70. stranica, a ja nemam pojma i ne da mi se učit... (da napomenem -nemam pola toga u bilježnici..) Zar su komentari uopće potrebni?! Al glavno da ja razmišljam o svemu osim o onom o čemu bih trebala.. Strašno..

Čak mi se ni na ples ne da ići... nadoknadit ću ja to slijedeći tjedan... naime, idem na trbušni ples.. Daaaaa... predobro je... dugo sam imala tu želju i napokon sam je prije mjesec dana realizirala, pa ćemo vidjet tko će ubrzo savršeno vrtit bokovima, he, he..

Kizzzzzzzzzzzzzzzzz... by Z

Post je objavljen 01.12.2005. u 15:34 sati.