Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/takemeaway

Marketing

…..stoji ti pred nosom….stoji i gleda te u oči ,a ti ne vidiš i ne vidiš….i kad napokon shvatiš…pitaš se dal je to uopće bilo potrebo…pa čemu sav trud…?! Sva ona magla koja je bila pred očima i činila svijet lijepim, nestala je i shvatio si….a što to?....da se iza svake magle krije nešto što jednom mora doći na vidjelo… nešto zbog čega svi traže tu maglu oko sebe da budu prihvaćeni…mrzim tu maglu….i mrzim sve ljude koji imaju tu maglu….a ima ih….uvijek ih ima… neki malo gušću i tamniju , a neki tako prozirnu da je očito što se iza skriva…… no i nije uvijek bitno kakva je ta magla….treba i sam biti sposoban shvatiti gdje je i koga skriva …. Treba na vrijeme shvatiti….
Eh…šta bi dala da ponekad imam onaj čarobni štapić kojim zamahneš svaki put kad želiš vidjet nečije pravo lice….. onako netko ti nešto priča a ti čiribu-čiriba i vidi istine :))….. (w ooow..pa ti mene mrziš… a sad se samo ulizuješ jer ti nešto treba)
hm da….moram spomenut jednog vraga kojeg imamo u razredu….tipičan predstavnik ovoga što sam sad napisala….ali dobro ovaj post nije posvećen toj osobi..nije nikome posvećen…jednostavno neki događaju danas su me malo potakli na razmišljanje… razočaranje o nečemu koje me danas puklo…..a čudno tako mi je lijep dan bio…ono baš u nekoj zlatnoj sredini , čak se nadam da sam i matku za pozitivno napisala :))…..heheh…najbolje je bilo kad je moja Minky koja inače zna odlično matku išla od mene prepisivat neki zadatak..ehhehe……baš sam bila ponosna da i ja njoj nekad mogu pomoć…al hm…dobro…sad će joj vjerojatno profa skinut bodove jer je krivo…. (SORRY :/, not my fault, just wanted to help…) a joj kako mrzim onu njenu duuuuuuguuu plaaaavuuuu kooosuu koja prekrije cijeeeeeeeeeeeeliiiiiii ispit pa ja niš ne vidim……( šalim se ne mrzim ju) al drugi put umjesto šestara i kalkulatora nosim škare pa cu dobit 2 ..:) hehehhh....
ajme raspisala sam se opet…… necu vise…..

p.s.
a ovu sliku gore posvećujem mojoj drugoj naj frendici, točnije babi ( kako ona voli sebe zvati )….i njenom ispadu danas jednom od hm….. 100000000000 u vezi tog…lol… i btw….to ti kupujem za drugi rođendan…….


Post je objavljen 01.12.2005. u 15:51 sati.