Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whirligig

Marketing

Prekvalifikacija (jel' moram i na burzu za to?)

Danas sam dodala u blog svoj zivotopis. Moram vec sada poceti razmisljati o svojoj buducoj karijeri.

Cak se razmisljam da li da se prijavim u manekene. Ima tamo neka agencija midikeni, ali ja bi u one minikeni. Sigurno se pitate o cemu ja to pricam. E, pa, cujte i pocujte! Neki dan su me mama i tata odveli u Bocarski na Fashion Week pa smo malo komentirali modele i manekene. Ponekad se covjek pita koji je kriterij za sve to? Danas svatko moze hodati pistom, a kreirati svatko ko ima upisan dizajn ili pak para, bez obzira sto to nije ni nosivo ni oku ugodno. Dosla sam na ideju da se i ja prijavim- omotat cu se pupcanom vrpcom i guzlati amo-tamo, amo-tamo u plodnoj vodi! Ta kreacija biti ce novi modni hit za nadolazecu sezonu proljece-ljeto 2006! To sto mi mjere nisu bas uskladjene nije nikakav problem- nekim manekenkama se "talasala" koza vise neg kaj se trese onoj na reklami za spravu koja vibriranjem skida celulit s vase guze.
Uglavnom, mama je vec sortirala moje fotke u book i one samo cekaju trenutak kada ce se poslati u neku od agencija. Naravno, kao as iz rukava vadim i snimku koju cu priloziti kao spot/jinggle za nadolazece olimpijske igre.

Ljudi obicno postaju slavni nakon svoje smrti. Ja mozda vec postanem slavna prije svog rodjenja. Ako budem jako slavna i bogata, zanemarit cu sve sto sam uz mamu naucila i poslusati vas savijet- necu biti pravnica! Bit cu slavno zensko tijelo!



Post je objavljen 01.12.2005. u 13:52 sati.