Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xtina

Marketing

Christina Aguilera mijenja ime u Maria Bratman

Image Hosted by ImageShack.us ATRAKTIVNA pop pjevačica Christina Aguilera razmišlja o promjeni imena. Američki mediji pišu da je 24-godišnja pjevačica, nakon što se udala za glazbenog producenta Jordana Bratmana, odlučila promijeniti ime u Maria Bratman.

Christina ime želi promijeniti u Maria, što joj je krsno ime, dok bi prezime uzela od svoga supruga za kojeg se udala 19. studenoga. Otmjena svadbena ceremonija održana je u odmorištu Napa Valleys Auberge Du Soleil.

Priznala je da njih dvoje razmišljaju o svojoj prvoj bebi, a prinovu očekuju čim joj to pretrpani pjevački raspored bude dozvolio.

"Mislim da ćemo pokušati čim završim svoju predstojeću svjetsku turneju, i jako sam uzbuđena zbog toga" - rekla je Christina.

Nedavno je otkrila da je na svom novom albumu jednu pjesmu posvetila svome suprugu Jordanu jer ju je spasio. Pjesma se zove "Save Me From Myself" - "Spasi me od mene", a naziv je dobila jer joj je Bratman, kako je rekla, uradio upravo to.


Izvor: Index

P.s=Evo index me pretekao, planirala sam objaviti ovu vijest kasnije tokom dana, ali nema veze- sve o tome, ali i puno više moći ćete pročitati u intervju za magazin OK čije ću skenirane stranice objavit malo kasnije!

Post je objavljen 01.12.2005. u 12:21 sati.