Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/icehockey

Marketing

Dignimo svoj glas, neka se i nas čuje !

Nova vrsta globalnog zatopljenja u našemu gradu topi led pod klizačkim nogama. Nije riječ o nikakvoj ozonskoj rupi, već o drugoj vrsti elementarne nepogode. Nogometaši bi malo igrali na toplom i ne bi smrzavali guzice po hladnim igralištima pa su se mudraci iz Doma sportova odlučili prodati naš temin, kako? Ne znam. Samo znam da se jedan te isti termin ne bi mogao prodati dva puta jer dva različita sporta ne mogu biti na istome mjestu u isto vrijeme, (zakoni fizike, Einstein i te stvari kažu tako).
Drugi problem je usko razmišljanje nekih ljudi, postoje i drugi sportovi uz nogomet (nemojte me krivo shvatiti ja volim nogomet), ali treba drugim sportovima dati šansu. Uvjeti, i što je mnogo važnije odnos prema tim sportovima je blago rečeno loš. Ne možete se baviti hokejom ili nekim drugim sportom na ledu bez leda. Mislim da je to barem logično. Stara je priča o potrebi izgradnje dodatne dvorane, a do tad se treba boriti da se i ovo malo tremina još više nesmanji.

Apeliramo na gradonačelnika da ne dopusti ovu prevaru, u Zagrebu postoji previše zainteresiranih za ovaj sport.
Iako ga mediji, a i političari zaobilaze, djeca se uporno pokušavaju baviti njime. A što se gledatelja tiča i njih ima (bez obzira na loš odnos medija).
Za kraj, za rezultate se treba potruditi. Svatko na svoj način.

S.M.


Post je objavljen 01.12.2005. u 09:36 sati.