Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Povijesno Ne!

-Primuči, primuči, primuči, primuči, primuči, primuči…
-Ali ne mogu!!!
-Primuči, primuči, primuči, primuči…
-Ma ne mogu!!!
-Daj muči srca ti, jezik prigrizla!
-Ali, ali, ali… ne, ne, ne, ne… ne mogu, ne mogu… ubij me ali NE MOGU IZDRŽAT!!! Evo na:

TA-NA-NA-NAAAAA!!! VATIKAN ZATVARA VRATA HOMOSEKSUALCIMA!!!
A što ih neće pustit vanka? ;D

-Nisi mogla izdržat, jeli?! Da nisi rekla bila bi pukla, jelda?
-Ha-ha-ha-ha, a šta san ja jadna kriva, kad mi je to taaaakoooo smišnoooo!!! Zamisli, zamisli, ma zamisli molin te oni, oni… ha-ha-ha… oni zatvaraju vrata homoseksualcima… ha-ha… homoseksualcima… stoji Benedikt na vratima… ha-ha-ha… stoji Benko na vratima i pita: jesi ti.. ha-ha-ha.. jesi ti.. ha-ha.. ma jesi ti homoseksualac???... a ovaj će mu na to… ha-ha… a ovaj će na to: ma jok bolan – ja san ti Bosanac!!! HA-HA-HA-HA!!! Jooj, jooooj ne mogu višeee, HA-HA-HA JOOJ JOOOOOOOJ BOLAN ON NJEMU DA JE ON BOLAN BOSANAC JOOOOOOJ HA-HA-HA-HA NE MOGU VIŠE HA-HA-HA!!!
-Jebate, ti si totalno pukla.
-HA-HA… a ti pričaš sama sa sobom, JOOOOOJ JOOOOOOOJ BOLE ME BUBREGI, BUBREGI ME BOLE JOOOOOJ!!! HA-HA-HA-HA!!!
Poniženje, ali čije? U srednjem su vijeku prije ugovorenih brakova običavali ginekološki pregledavati i potvrđivati djevice. Bio je to još jedan od glupih načina kontroliranja nečega što se uopće ne može kontrolirati - nečije seksualnosti. Malo je reći da je to bio - totalni idiotizam. Što bi analogno tome, poslije ovog ´povijesnog Ne´, bio sljedeći korak Vatikana? Podvirivanje pod habite? Čovjek bi pomislio da se poslije mračnog iskustva srednjeg vijeka, naša civilizacija više neće vraćati sličnim promašajima. Čovjek bi pogriješio.
Kad spominjem poniženje, ne vežem ga uz tu u Vatikanu sada i zakonski izgnanu kategoriju, dakle ne uz homoseksualce, već ga vežem uz sam - Vatikan. Ovaj besmisleni čin smatram iskonski sramotnim i poražavajućim za Vatikan. Ako se neka institucija definira proklamiranjem kršćanstva, a samim time od Isusa nam zadanim čovjekoljubljem – kako jedan ovakav, u svojoj biti diskriminacijski akt, može proklamirati jednakost među ljudima? Toliko.

P.S.odličan osvrt na ovu temu ovdje.

Post je objavljen 30.11.2005. u 19:07 sati.