Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Ou, happy day!!!!

DOVOLJAN JE POGLED (i osmijeh=)!!!!!!!! Da, zaista je dovoljan... Neću detaljnije obrazložit ovu izjavu, samo sam imala neopisivu potrebu da to kažem... Što me potaklo, tj. tko me potaknuo na to možda se sazna u slijedećim postovima, sad je još prerano... Uglavnom, sudbina je na mojoj strani! =) No, dosta o tome, sretna sam i to je dovoljno!!!
Danas: škola, kava, (nešto), spavanje i sad evo ovo... Na kavi sam bila s curom koju fakat obožavam!!!! Ne, nisam lezba ili nešto slično, jednostavno cijenim to što imam osobu koja me shvaća i kad šutim, a ipak mogu pričat s njom satima... Jedna je od onih s kojom mi se ne svodi sve na prepričavanje, tu je kad ju trebaš, lijepa je, pametna... Šta još mogu tražit od prijateljstva?! Čubica, srećo, fakat mi je drago što smo riješile stvari iz prošlosti, hvala ti što postojiš, hvala ti što si tu uz mene i special tnx što si skužila danas kako sam se osjećala u "the trenutku" (i slijedećih pola sata... sorry, znaš da me ljubav pere.. =) i što si mi jednostavno dopustila da uživam... =) Love ya...
Upravo sam dobila slatku poruku od jako drage osobe (muškog spola), nevjerojatno je kako pojedini ljudi znaju pogodit pravi trenutak! =)
Čak ni kiša nije mogla pokvarit ugođaj današnjeg dana, a kad bolje razmislim nije čak ni loše gledat ju sad kroz prozor kako pada, IAKO, BOŽE, NE BIH IMALA NIŠTA PROTIV SNIJEGA, KAD MI VEĆ U SVEMU DANAS UGAĐAŠ!! He, he..
Odgovori na komentare: Znam da pojedinci znaju o kojem se "someoneu" radilo u prošlom postu, no... ovako mi je draže... zasad... =) kizz..
Tiniey, my sweety, tnx, see ya 2morrow kad ćemo zajeb**at D-a... =)



Post je objavljen 30.11.2005. u 17:59 sati.