Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Mečetu pomoć iz Melbourna

U akciji koju je pokrenuo vlč Mato Križanac u Melbournu za Ivana Vučemila prikupljeno 1950 australskih dolara


Kako Vam je poznato, u tijeku je akcija prikupljanja pomoći za Uskopljanina Ivana Vučemila Mečeta. Njegovu molbu za pomoć objavili smo na našem blogu, ali smo ju proslijedili još nekim web stranicama, među ostalima i www.rama-prozor.info, koju posjećuju brojni Ramci, ali i Uskopljani.
Upravo na tim stranicama Mečetovu Molbu za pomoć pročitao je ramski svećenik (na rama-prozor.info pogrešno piše fratar) Mato Križanac, koji se nalazi u Melbourneu, u Australiji. Pročitavši Molbu Križanac, kao i mnogo puta do sada, nije mogao sjediti skrštenih ruku. O akciji koju je poduzeo izvjestio je uredništvo rama-prozor.info, a njegov e-mail prenosimo u cijelosti, dakako sa www.rama-prozor.info:
Gospodine Mišura!
Na Rama-Prozor.Info pročitali smo Vaš apel za pomoć gospodinu Ivanu Vučemil iz Uskoplja. Zamolio sam Uskopljake i prijatelje da reagiraju i razultat je sljedeći. Darovatelji su:
Ivica Filipović $200-, Vlč. Josip Vranješ $100-, Vlč. Mato Križanac $100-, Milenko Juričević $100-, Ivan Katović $100-, Robert Maros $100-, Ilija Jurešić $100-, Ivan Božić $100-, Ilija Kraina $100-, Ivica Kustura $100-, Jozo Kraina $50-, Ante Kraina $50-, Dane Raič $50-, Marko Sekić $50-, Danijel Rajher $50-, Kata Ražov $50-, Slavica Vekić $50-, Željko i Ana Petrović $50-, Krešo Hrstić $50-, Zdravko Stipić $50-, Ivana Stipić $50-, Lucija Juričević $45-, Jack Skoblar $50-, Marinko Andrijašević $50-, Mladen Rogić $50-, Ivanka Antić $20-, Ivan Čančar $20-, Marko Golembiovski $25-, Jure Radošević $20-, Damir Celent $20-,
Sveukupno je prikupljeno $1950 australskih dollara. Ovih dana netko bi od Uskopljaka trebao krenuti u domovinu, darove će ponijeti i direktno uručiti gospodinu Ivanu Vučemilu iz Uskoplja. Uz srdačan pozdrav i svako dobro
Vaš Vlč. Mato Križanac, Melbourne, Australia

Nadam se da će ova sjajna vijest potaknuti i Uskopljane koji još nisu da se uključe u akciju prikupljanja pomoći Mečetu, ali i svim ostalim našim sugrađanima kojima je pomoć potrebna. A takvih, nažalost, nije malo.



Post je objavljen 30.11.2005. u 08:30 sati.