Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ob

Marketing

Bez naslov



Jutarnja rutina; budjenje, posao ...
Žena me je pričekala , dok nisam izašao iz firme. U autu mi je mala odmah pokazala poklon koji je dobila od didinih prijatelja; čokoladice u jednoj lijepoj vrećici ( a bila je i jedna velika čokolada s rižom). Dida je svaki dan pričeka nakon škole, pa je doprati ili do kuće ili do kafića , gdje 'penzići ' polako ispijaju kavice i razgovor. Jedna od glavnih tema su im , sigurno, unuci.
One su ostale kući , a ja nedugo nakon , ponovo do grada , do prostorija stranke. Kako to da nazovem; stranačka ogovaranja ili analiza stanja stranke? Ne znam ni sam. Svratih i do mojih pa spomenusmo već spomenute čokolade. Kažu da se mala stidila kad ju je to didino društvo pozvalo i kad je i fizički a ne samo u priči , tih par trenutaka, bila u centru pažnje.
Još sam jedno sat vremena bio sa malom , kad sam se vratio kući. Šetali smo do Pet-centra i našoj ribici( pravoj ribici u akvariju) kupili potrepštine. Naravno ; gledali smo sve životinje tamo; odlučivali kojeg ćemo psa kupiti kad budemo imali kuću; kako će se zvati ...
Po veliku odoh , da je dovezem kući , nakon svih dnevnih obveza koje si je uzela. Skužila je večeras da vodim blog. Mislio sam da to već zna. Možda i ona otvori svoj ili upiše koji post u moj?
Ali ne danas. Danas je izgleda dosta svega svima. Treba ić spat.











Post je objavljen 29.11.2005. u 23:03 sati.