Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whirligig

Marketing

Ritam se, ritam, al me nitko ne shvaca za ozbiljno

Danas sam dan provela u mami. Bas kao i juce. No mama se fino iscrpila danas. Nakon dorucka krenula je obavljati "prljave poslove"- otvoriti radnu knjizicu i srediti svoj status na faxu. Naravno trebalo je prije rijesiti prethodna pitanja poput: imamo li love ili moramo do banke, imamo li sve potrebne formulare i koje prezime u iste upisati. Naravno da nismo sve obavili i sutra se moramo vracati u Vodnikovu. Prije toga moramo do njene srednje skole jer joj nisu upisali sve podatke u duplikat svjedodzbe o maturi koju su morali izdat jer je mama izgubila original. Naime, fax tvrdi da su joj vratili, a ona tvrdi da nisu. Jedino je mama bila naivna i mislila kako je s danasnjim danom sve gotovo. HAHAHAHAH!
No uspijele smo spasiti index!!! Ne moramo kupovati novi, bit ce mjesta, zgurat cemo sve zigove! Ovo je drugi put da me mama odvela u glavnu zgradu mog buduceg faxa. Prvi put je bilo kad smo bili jesenas kumi na promociji, no tada se nismo nigdje penjali. Danas smo planinarili do drugog kata gdje se nalazi referada. Dosle smo na red, a mama jos nije mogla doci do zraka! Pa lakse se popnemo na GG do Cirilometodske nego do referade. U nuzdi, tamo imamo uspinjacu! Ako slucajno dodje termin, a ja ne krenem van, mama se slobodno moze popeti po stepenicama TMT 14 do referade- ako to ne izazove trudove, ne znam sta ce!!
Po index mozemo doci iza cetvrtka (opet penjanje...). Sva sreca sto se ispit prijavljuje u ponedjeljak. I jos jedna radosna vijest za mamu- gospon u referadi je reko da pisemo prezime koje je u indexu. Znaci da ce diploma glasiti na djevojacko prezime! JUHU! (sta god to znacilo, ali mama se veseli, pa se onda veselim i ja. Mama zna najbolje).
Spas mi donose (ovog puta ne cigani) sarme!!! Mama nije od dorucka nista jela a vec se spustao mrak. Ja sam je ritala i ritala, ali ona nista- udje u konzum, kopa po mesu, odmahne rukom i izadje van. Vec sam mislila kako cemo opet cekat 3 sata da nam se odmrznu bataci i krilca kad nas je odfurala djedi i baki doma. Tamo se stvarno nazderala ko prase- pojela je 3 velike sarme i zemlju i pol. I onda je sizila sto joj je 2h nakon toga secer bio 7,1. Morat cemo je natjerat da se cesce pika i ne preskace obroke, pa ni radi administracije!!
No meni je bilo najljepse kad smo dosli doma i kad nas je docekao tata i rekao di su njegove cure cijeli dan!! Legao je i zagrlio me. Opet smo se igrali lovice- on bi lupio pa bi ja lupila na to isto mjesto.
Maloprije smo ga otjerale sa kompa jer sam morala napisat blog. Definitivno nam treba i laptop. Nas troje i jedan komp. Losa kombinacija. Ali nije ni mama od juce, fino ona iskoristi to vrijeme dok tata sjedi ispred LCD-a. Znate kako vjeran i umiljati pas stavi svoju njusku gazdi na nogu? E tako mama legne na krevet, ispruzi nogu i stavi tati stopalo na koljeno. Tako tata desnom rukom drzi mis, a lijevom masira mami noge! Bas uzivamo tada!
Sada mama mora ici leci, postala sam previse nemirna. Ne kuzi da sam happy jer svira Tunnel of Love... (Koliko je vremena proslo od sarmi? Jel mozemo ici jesti??)


btw- bacile smo pogled u hembac- nije bilo bafi! jel' to moguce???



Post je objavljen 29.11.2005. u 22:05 sati.