Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ob

Marketing

Deja vu



Radni ponedjeljak. Jesam li ikad rekao (napisao) nešto o ponedjeljku? Zar se trebam ponavljati! Ali ... radit se mora ( to je i čak i Božja zapovijed) , te sam opet u pet bio na nogama, i pješke do posla. Sva sreća nije bilo snijega i vjetra, ali je bilo blatno. Nisam danas trebao raditi , jer mi je ovaj tjedan radna subota, ali zamolio me kolega da ga zamjenim.
U zadnje vrijeme mi smjene na poslu brzo prolaze. Ne znam je li to dobro ili loše.
Poslije posla me žena pokupila( auto je kod nje bio, naravno- ne možeš imati jednu ženu i jedan autoJ) i dovezla nas ( i mala je bila tu) kući. Malo sam bio kod kuće, pokušavali smo gledati neki bezvezni film , a onda ja odoh na dogovorene susrete. Samir mi se nije javio i pojavio , ali sam imao dogovoren jedan drugi susret, s kojeg sam se vratio kući tek oko devet.
Slatki razgovori s ćerama... Čak je velika bila raspoložena za ćakule. Gotovo kao da sam dobio na lotu , kad se to desi.
TV, računalo;ponovo tv pa krevet i to je to.


Nedjelja


Jučer sam uzeo dan odmora i na blogu, a i sama nedjelja je bila puna odmaranja. Nije bila proaktivna kao subota.
Jedino izdvajam dopodnevno Bogoslužje ! Trajalo je preko dva sata; naš zbor je briljirao , kao i druga glazbena grupa; gostujući propovjednik( naravno iz Afrike) je majstorski govorio ...Jednom rječju sve se složilo tako da je moglo biti jasno svakome zašto ljudi i danas, uz sve slabosti svih crkava, ipak postaju i ostaju kršćani , koji pohađaju crkve.
Prva nedjelja Adventa je. I na naš balkon smo stavili lampice i svjetla.( U tom duhu mijenjam i izgled bloga, dosta smo bili u tami!)
Poslije toga ručak kod mojih, odmor tamo, odmor kući( pasivni) i prođe dan odmora.


Post je objavljen 28.11.2005. u 23:38 sati.