Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infatuation

Marketing

proljeće, ljeto, jesen, zima

ne film. današnji dan. osjećam se tako...lijepo. listening to dire straits. opet. ladywriter. sad to cijelo vrijeme slušam i onda to dođe na otvorenom baš tada. funny. kad govorim o čudnim povratcima kući, moram spomenuti i današnji. nije baš bio povratak, samo par stanica. ja i dva kršna momka iz razreda:) a onda je puta ostala sama. situacija what-the-fuck?! još uvijek ista. neens je nešto doznala, ali to nema smisla. so, informatika...nema me u školi. iskoristit ću ta dva dana (i petak, naime) za instrukcije, pa biologija i SAT. u subotu je zadnji test. my last chance. kad završi sve to s informatikom, i'll feel much better. finally. baš je lijepo kad nas profesori ne smiju ispitivati. nema briga. danas mi je bio dobar dan. iako sam sinoć spavala samo pet sati. još i sad sam tako...uzbuđena? is that the right word? ne. nije. ne znam. onaj no-1-can-touch-me osjećaj. niiiiiiiiice:)
to je tako slatko. i ugodno. i mislim da mi nikad nije bilo tako. a bilo je tako nevino;) ipak...krivo to radim. sad ću se navuć. no good. no good. ali tko sam ja da si uskraćujem takve užitke?:)

kako je čudno dolaziti tamo znajući da postoji samo jedan razlog mog posjeta. šalica hladnog mlijeka. ljuljanje. početak. brzo. sporo. brzo. sporo. opet smetaju slojevi. horizontala. tople i hladne ruke.snoopy. škakljanje. alarm. vrijeme leti. kosa u ustima. glava na rubu kauča. rastrgana na dvije strane.hladne pločice.



Post je objavljen 28.11.2005. u 16:03 sati.