Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

ZRINJSKI-MODRIČA 1:0

Image Hosted by ImageShack.us
(foto:www.zrinjski.info)

Posljednju utakmicu jesenjeg dijela prvenstva Zrinjski je odigrao danas protiv ekipe Modriče i pobijedio sa 1:0.
Po vrlo teškom terenu i kiši koja je neprestano padala ( spomenimo kako je utakmica počela u 13.00 sati, a morali su se upaliti reflektori govori sve u kakvim uvjetima se igralo ) Plemići su u utakmicu ušli sa velikim ambicijema za pobjedu jer je Modriča izravni konkurent u borbi za naslov prvaka tako da je ova pobjeda smanjila razliku na dva boda za vodećima, a ujedno dobro odmakli ostalim pratiteljima na tabeli.
Početak je pripao domaćem sastavu usvim segmentima igre tako da je Kordić u 26. minuti nakon slobodnog udarca i nabacivalja Žižovića postigao pogodak koji je, kasnije se ispostavilo, donio nova tri boda.
Moramo istaknuti da je Zrinjski imao još dosta povoljnih prilika ali sve je završavalo "za dlaku" pored gostujućeg gola uz dvije pogođene stative.
Gosti su igrali nešto defanzinije, ali su i oni imali nekoliko dobrih akcija i prilika, ali se danas posebno u redovima Zrinjskog istakao rezervni vratar Nikola Marić koji je nastupio umjesto kartoniranog Mitrovića i vrhunski odradio posao obranivši nekoliko izglednih prilika gostiju te je svakako jedan od najzaslužnijih za ovu pobjedu.
Od domaćih igrača bih možda za dlaku iznad ostalih izdvojio Žižovića, iako su se svi borili do zadnje minute po ovakom terenu i zaslužuju sve pohvale.
Nemogu ne spomenuti da je najlošiji lik danas na terenu bio sudac Lazo Aleksić koji je imao nekoliko blago rečeno smiješnih odluka.
Sve čestitke moram uputiti Ultrasima koji su na današnjoj utakmici u 14. minuti istakli veliki tranasparent "Vukovar-grad heroj" i zato dobili ogroman pljesak cijelog stadiona i što su mokri do kože ne štedeći glasove bodrili plemiće do zadnje minute.
Igrači odlaze na zasluženi odmor, slijedi prijelazni rok pa nam ostaje da vidimo kakvih će biti promjena u sastavu aktualnog prvaka.
Za sada je najizvjesnije da odlazi Velimir Vidić pouzdani stoper,a da na proljeće pravo nastupa ima senegalac Lamine Diarra koji zbog problema sa papirima nije mogao do sada igrati.
Prvenstvo se nastavlja u ožujku naredne godine.

Idemo dalje....


Post je objavljen 27.11.2005. u 23:12 sati.