Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tania1

Marketing

Odljubljivanje

Kako znate da ste u nekoga još uvijek zaljubljeni?
Kada u novinama prvo čitate njegov horoskop pod ljubav, a onda i njegov podznak: "Osjećaj nesputanosti i potreba za slobodom može vam biti ujedno i glavna prepreka da krenete u neke zahtjevnije veze" i kada ste svjesni da BAŠ TO niste htjeli pročitati.

Kada dok se spremate za izlazak razmišljate da li ćete mu se nasmijati ili praviti cool u slučaju da naletite na njega. I pitate se da li će vam on prići ili samo u hodu kimnuti glavom.

Kada u glavi smišljate sulude scenarije u kojima će on dobiti udarac u glavu, shvatiti da se želi promijeniti i smiriti, naravno uz vas!

Kada vas bivši dečko zove da vidi gdje ćete za doček Nove godine, tip kojeg ste nedavno upoznali šalje SMS da bi s vama rado na kavu, a vi se unatoč svemu osjećate usamljeno.

Kada izbrišete njegov broj iz imenika i sve njegove poruke pa onda u popisu poziva tražite njegov broj da ne bi nepovratno nestao.

I onda vidite datum i vrijeme vašeg zadnjeg razgovora, sjetite se kako je neslavno prošao i šta je sve bilo izrečeno i znate u dubini duše da nema te sile koja bi vas natjerala da ikad više okrenete njegov broj.

Post je objavljen 27.11.2005. u 20:42 sati.