Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/takemeaway

Marketing

Kiša…..blatoo……. pa u disco na koncert:)?

Jučer smo bili na izletu po Istri sa razredom…..i kako je bilo?...pa hm…..kad se zbroje sve negativne i pozitivne strane ipak je bilo i više nego pozitivno..ali to zahvaljujući provodu nakon izleta….
Padala je kiša i morali smo promijeniti plan pa smo išli gledati neke stvari koje nismo trebali a neke smo propustili….Predavanje sam valjda ok napravila iako sam imala jaaaako tremu, što su mi i rekli ljudi da se moglo čuti kako nervozno dišem na mikrofon dok sam pričala :/….al ajde i to je prošlo….
Onda najbolji dio da spomenem…šetnjica po aleji glagoljaša i to kraćim putem naravno uzbrdo po nekoj šumi…..blato, kiša, vjetar ……hlaadno…….a mi svi prljavi i gladni…..užasss…. (svaka čast našem prof. na tako genijalnoj ideji)
No dobro i to smo prošli….kad smo napokon došli na večeru gdje se naravno nakon par čašica vina, pjevalo (točnije deralo)….razbijale su se čaše pa i koja boca :/….profesor se ful naljutio na nas…al ono nismo previše obraćali pažnju na njega jer smo tako nastavili i u busu…
I sada slijedi najbolji dio večeri….. nakon izleta išli smo na tequilla party…..pojedinci su se baš teeeško razbili pa smo se bar imali kome smijati….ja sam poplila samo dvije i bile su mi dovoljne…ipak je to preejako za mene :)…..a onda u disco sa ONIM ŽUTIM :D…..gdje smo naravno morali žicati za jeftiniji upad jer nismo imali više para …
bio je koncert pips, chipsa & video clipsa…iskreno nit se ne sjecam šta su svirali….al svejedno nama je bilo baš lijepo ….plesali smo(prije nego su dečki počeli svirat) , nastavili piti i tako….jedini na podiju…al ono bar smo bili svi skupa tj.11 nas …skoro su nas izbacili van jer su prošvercali dečki vino (moram se pohvalit da sam napokon i to počela pit, prije mi se gadilo uvijek)…al uspjeli smo i to riješit….sve u svemu bilo mi je zaaakon….obožavam moj razred a i neke pojedince u njemu :))….ne mogu zamislit kolko će mi falit druge godine kad se svi razdvojimo :'(.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
hheheh...ako netko skuzi sta je i tko na slici svaka cast.. :)

Post je objavljen 27.11.2005. u 13:50 sati.