Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ob

Marketing

Dan odmora



Dulje spavanje subotom...Odlazak po mlijeko , kruh...a onda klisnem na kavu s pijateljem. Subotom dopodne u centru Osijeka je jedna vrsta špice. Volim u to doba dana tamo s nekim popiti kavu.
Žurba nakon toga na VIM , u dvoranu .
Dvije Skupštine danas . U pola jedan Skupština Gradske organizacije DC-a , a u tri sata (sve to popodne naravno), Skupština Županijske organizacije.
Vesna Škare Ožbolt je došla na drugu Skupštinu i održala prigodni govor.(Osim nje , gosti su bili Dopredsjednici Stranke; Joško Morić i Đurica Mišin, gosp. Rački i ostali.)
Kako i ne bi došla kad je Osječanka. Išao sam s njom u srednju školu, a sa Zlajom Ožboltom se znam sa vanškolskih aktivnosti. Inače , čini mi se da ima jedna grupa Osječana , koja se tamo u Zagrebu dobro 'probila'! Tu bih stavio možda još i Petrušić Hrvoja, i ...ma našlo bi ih se još. To poznanstvo je i jedan od razloga zašto sam pristupio DC-u. Nije dovoljan program, i ideje koje neka stranka zastupa. Treba vidjeti i koji su to ljudi i žene koje stoje iza svega toga. Vesnu znam iz srednje, i znam da je to vrijedna osoba; vrijedna da joj se da povjerenje. Naravno u nekoj mjeri! Velikoj mjeri! Nikom ne vjerovati 100%, osim dragom Bogu.
Par sati ( tri , točno), nakon toga s malom ćerom na bazenima. Odlično pliva , ribica jedna. Starija je izašla. Znam točno gdje i s kim( ako me ne laže).
I prije kreveta sve to lijepo stavih na papir. Sve kako je i bilo. Noć!





Post je objavljen 26.11.2005. u 23:25 sati.