Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

Večer s okusom Crne Afrike

Bio sam sinoć na žurki u Orlanda. Nastupila je grupa Dub Rebellion iz Brčkog. Odličan reggae-ska koncert. Malo svojih stvari, malo Marleya, malo reggae standarda. Jedan dobar koncert, onako za dušu. Zar reggae nije ustvari muzika duše?
Taman kad su pozitivci iz Brčkog sišli s bine, stvorila se fenomenalna scena, kao iz filmova, doslovno. Članovi ekipe iz SAD-a, reperi pod nazivom Dalek, njih 6 ili 7, popeli su se na binu. Onda je jedan viknuo:"Gimme a mike!!!", pa onda uzviknuo:"Wazzzuppp Croatia!!!", na opće iznenađenje i ushićenje prisutnih. Improvizirali su ritam mašine u mikrofonu, vikali "Ho-ho, ho-ho..."(očito se bliže Božićni dani). Scena iz filmova.
Inače, ekipa ima koncert večeras, najavljen je pun klub, upad 50 kunkasa. A meni đabe sinoć!!!
E da, umalo zaboravih. Sinoć nisam bio u "standardnom" sastavu, svi su nekako bili zauzeti. Zato su moje kolegice sa MiKuD-a, i to njih četiri, bile na koncertu. Kad sam jednu od njih zvao da ide sa mnom na koncert rekla je da se moj poziv "ne usudi odbiti". Što da kažem.

Baš sam se jučer sjetio mog starog bloga kojeg sam pred nekih godinu dana zaboravio. Nisam se baš ni nešto previše ni trudio, nije mi tad bilo baš nešto zabavno u životu. Kad čitam postove s tog bloga baš se vidi razlika u načinu razmišljanja. Bar se meni tako čini. Ma ne znam jel vas to uopće treba zanimat, al za frikove koji su pročitali sve moje postove kako bi ušli u bit moje psihe(oni će se sami prepoznati) dajem link na Maroonsov stari blog kad se furao na neke drukčije furke.

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 26.11.2005. u 21:01 sati.