Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/phenomenon

Marketing

Caged

bila sam bolesna ovih par dana.cak prvi dan nisam dosla u skolu,al sam skuzila da ce me zeludac jednako bolit u skoli i doma ,uisto,meni se neda prepisivati i nemam nikog osim decka da mi objasnjava tako ''preeelaaaganu'' matisu.. a posto je on bio u depri(dont ask y), potrudila sam se sama skontat.
kaj jos.. e da,zbudi mene stara onak..u pol 10! zove ona mene ljepo da se izvolim dic. onda,hehe.. dobim predavanja da se necu moc nigdje zaposlit(jebemti,tek sam navrsila 13 iako se to ne ocituje mojim tekstovima i guess),daj molimte,bit ce mi svejedno i ak budem frizerka il ministar pravosuda jer oboje mrzim i nikad to nebi isla upisat,jedino ak ce prilike (nadam se da nece) biti takve. vid' cemo. a kaj,ja bi solo pjevanje ,sam pitanje kolko cu novaca zaradivati.. meni osobno novac nist ne znaci,i stoposto cu starcima morat udjeljivati ih. yea right.
vidite,starci postavljaju prevelike ambicije klincima.
u meduvremenu,vratili su mi se tatin buraz i njegova zena iz new yorka. dobih,hehe,tastaturu kojom cu vam tipkati od sljedeceg posta.
cujem da se neki spremate na bodome. ja 85% nebum isla 1. zato kaj imam preduvijet da samnom ide netko stariji od 16 (u ovom slucaju moj dragi koji tad bas ima nekaj drugo pa vjerojatno nece ni on ic)
2. nesmijem se derat da se ne unistim pred mogucu turneju(znam da na koncertu necu moc izdrzat,a,mislim moras se derat.)
3. svorc sam.

toliko o mojoj bjednoj sudbini. dalje,neki tipovi iz razreda su otvorili blogove,medutim matijin blog neradi,bar na mojem kompu,makov takoder,a antunov ni neznam. cujem da me cito al nije mi ostavio komentar.
padal je snjig posljednjih dana.nemam nekog misljenja o tome,samo uvidam da mi nije vise tako fora ko prije,my mind is zaokupljen drugim pizdarijama, razlog-pubertet. ma salim se.valjda...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 26.11.2005. u 21:16 sati.