Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hamdija

Marketing

Matko: Hamdija će napisati kuharicu

Evo još malo priča iz BB-kuće.

Image Hosted by ImageShack.us />Matea je u kuhinji komentirala da danas želi biti dobro raspoložena i da je nitko i ništa neće izbaciti iz takta. Zezala se sa Željkom, uhvatila ju je rukama za ramena i počela tresti. Matea joj je govorila da je kao djevojčica i da ima neke svoje hirove. Željka je otišla u mušku spavaonicu i legla s Matkom u krevet. Ispričala mu je kako je jutros Maroje pokušavao probuditi djevojke. Kristian, Hamdija i Maroje su i dalje čistili vrt. Raspoređivali su stolice i ležaljke po vrtu dok je Maroje čistio prozore. Kristian i Hamdija su našli Sanjine tenisice i čarape koje su ostale u vrtu. Kristian je rekao da će joj to poslati po prvoj djevojci koja bude išla iz Kuće. "Da bar glumiš da si tužna što idem vani. Ajd bar glumi", govorila je Matea Željki u kuhinji. Željka joj je rekla da nije sigurna treba li biti tužna što ide. "Pa da. Falit ću ti", rekla joj je Matea.

Image Hosted by ImageShack.usMatko i Ivan su ustali i sjeli u kuhinju za stol. Dok su doručkovali, Matea je pričala kako ju je Maroje jutros pokušavao probuditi. "Kad ja tebe vidim kako to pereš muka mi je. Stvarno mi je muka", komentirala je Matea Željkino pranje prozora u kuhinji. "Ne znam u čemu je problem Matea. Mislim da sam ih oprala bolje od tebe", rekla joj je Željka. "To ti samo misliš", vratila je Matea, a Kristian je dodao da Matea najbolje pere prozore u Kući, na čemu mu se ona i zahvalila. "Onda nisi vidio moje", dobacila je Daca."Meni Daca najbolje čisti. A Daca i usisava.
Image Hosted by ImageShack.usLuda kuća", rekao je Matko. Matko je nasmijavao ukućane svojim komentarima: "Hamdija počne usisavati pa se uznoji kao da je maraton trčao. On upre, on baterija usisava. On zapne sve do betona. Sreća da ovo nije oštro bila bi najveća bušotina", zezao se Matko.

"Slušaj Daco, ti lagano usisavaj, a ja ću ištekavati kablove i uštekavati ih na drugo mjesto", šalio se Matko. Daca je komentirala da će ona oprati WC-e i tuš, a Ivan je dobacio da će joj on držati kantu da je netko ne prolije. Matko je otišao u mušku spavaonicu gdje je Tatjana usisavala. "Tatjana!",viknula je Daca s vrata, a Tatjana se naglo trznula. Matko je rekao Daci da ne plaši glavnu radnicu.

Image Hosted by ImageShack.us"Nisi mi zanimljiva uopće", rekla je Željka Matei, a Matea joj rekla da ona ne govori njoj. "Što se ti meni obraćaš kad znaš da tebi ne govorim", odgovorila joj je Matea. Kristian je pitao Željku zašto se svađa s Mateom. "Ne svađamo se - pričamo. Jutros se digla nabrijana", odgovorila mu je Željka, a Kristian joj objasnio da je to možda zato što je nominirana i da će njoj isto tako biti.

Image Hosted by ImageShack.us"Hamdija se pravo dao na kuhanje. Kad izađe odavde bit će prvi Rom koji će izdati kuharicu", zezao se Matko dok je Hamdija pripremao ručak. Svi su stanari nešto radili. Daca je čistila WC-e, Ivan prozore u dnevnom boravku, a Matea plazmu. Matko je počeo usisavati, ali se usisivač pokvario pa su ga on i Kristian pokušali popraviti. Maroje im je objasnio da usisivač u sebi ima osigurač koji ga automatski gasi kad se pregrije.

Nadam se da ste pročitali,ma nema veze ako i niste,i što mislite o big brotheru,kakav vam je ove godine,dobar ili loš ???

Post je objavljen 26.11.2005. u 14:42 sati.