Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bottom

Marketing

Three days and three nights

Reuben se opustio uz Leonga i privremeno se uselio u njegov stan. Samo na tri dana i tri noći, jer toliko je Leongu preostalo prije povratka u Singapur. Leongu se Californija nije naročito svidjela. Tek je stigao prije dva mjeseca, tu nema prijatelja, posao mu je naporan, a bez vozačke dozvole je paraliziran u stanu. Zbog toga je tražio od firme da ga što prije vrati u Singapur. Jedva je izdržao dva mjeseca.

Znajući da Leong odlazi, Reuben se potpuno opustio i uživio u svoju kratku avanturu sa zgodnim Singapurcem. Nije ni slutio gdje će ga ta opuštenost dovesti. Zadnje večeri dočekalo ga je iznenađenje: Leong je zatražio od firme da ga, nakon puta u Singapur i dobivanja trajne vize, vrati nazad u Californiju. Reubena je oblio hladan znoj. Nije ni slutio da bi se iz ove avanture moglo razviti nešto više, nešto na što on uopće nije spreman.

Društvo se od srca nasmijalo ovom razvoju događaja. Leong je to dobro izveo, poput kakve cure koja dečku koji je želio samo zabavu priopći da je trudna. Sad mu nema izlaza, mora je voditi pred oltar!

Post je objavljen 26.11.2005. u 07:50 sati.