Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kookich

Marketing

Promjene...

Eh,i ovaj je dan završio..Kraj je bio koma..Kako?Saznala sam da mi frendica ima problema sa kukom i da u ponedjeljak ide u Rijeku na pretrage,na kojima će ustanoviti da li treba na operaciju ili joj ona nije potrebna...Ma znam da će sve biti u redu,sigurno hoće,ali ozljeda je ozljeda..
What doesn't kill you it only makes you stronger

Prije nekoliko dana sam bila na dnu dna.Kako?E pa tako..Dečko i ja smo imali par prepirka,koje nisu bilo one ''samo prijelazne'' nego prave,oštre..Sa svim tim dođe ti da razmišljaš i razmišljaš..Šta dalje?Zašto dalje?Kako uopće dalje?? To pitanje kako mi se cijelo vrijeme motalo pa glavi..Odgovor mi nje dolazio.Nisam ga mogla znati.Samo sam znala da se nešto mora mijenjati.Ali tko,kada,u čemu..Morala sam s njim pričati!Htjela sam znati,saznati odgovore..I jesam.Svojim riječima dao mi je utjehu novu nadu..Ali opet to ne smije ostati na riječima,djela su ono što se cijeni!Ona su bitna..To ćemo još vidjeti.Maslim da se za ovu vezu važno boriti jer 8 mj. nije malo.U 8 mj. otkriješ osobu skoro u cjelosti.Znaš svaki njezin dio,reakciju,a i svoju u određenoj situaciji.To vezi daje opet nekakvu posebnu notu.Teško je to opisati,to se treba doživljeti.
Kažu da na početku veze vlada ona ''zaljubljenička faza'' koja traje 1, 1,5 dana.Nakon nje,ljudi si ili dosade ili zavole..Ali ta ljubav postane ono nešto ono što ti daje svjetlost kada vani je tama,ono što ti daje radost kad te okružuje tuga..Tako je bilo i kod nas.Krenuli smo sasvim slučajno.Ja njega na početku nisam ni podnosila,a nekako smo zbrijali.Na putu sa plesom.. tako je to krenulo i normalno nije mi žao..Kako mi može bit kad sam u ovom svemu naučila toliko toga i koliko toga mogu primiti i dati.Koliko ti nešto može značiti i koliko si se za to spreman boriti!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Kako da te volim

Milijun godina prode ko za tren
Ispod ovog neba
A da moja te duša umorna
Istom snagom treba!

Kiše srebrne
Nijemo padaju preko naših tijela
Kada nisi tu ja ne postojim
Ko da nisam cijela!

Kako da te volim
Da te volim iskreno
Kako kada ta ljubav boli prejako
Kako da te volim
Da te volim jednako
Crveno je nebo
Gori zemlja oko nas
Gdje si da me vodi tvoj glas....

Milijun godina
Prode ko za tren
Ispod ovog neba
Zbog nas....


Post je objavljen 26.11.2005. u 00:40 sati.