Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lacerveza

Marketing

SaVrŠeNa VečER!!?

Ma blj...
Ljepo sam se jučer dogovorila sa siddhartom da ćemo danas poslje škole se ić van napit, i još su se prikrpali Brunović, muva i spajderfrog. Nakon ovog tjedna kaj sam svaki dan od kad sam se probudila do kad dođem u školu štrebala naveliko, stvarno mi je trebalo tak nešta inaće bi počela pucat po šavovima! ....hmda...sad pucam po šavovima :)

Nakon što je ljepo počelo i što sam se već počela veselit da će mi ovo bit dobro večer, siddharta je javio da neće doć, da se ide nać s galebom Johnatanom, a muvu očito nisu starci pustili tak da sam bila prepuštena na milost i nemilost Brunovića i spajderfroga.

Na vijest o nekom besplatnom alkoholu otišli smo kod neke cure, u neku rupetinu. Bljkh... Okupljalište za pijane budale i njihove grupijice... Naravno od očekivanog ispijanja niš, tak da sam pokušala nagovorit spajderfroga da udružimo snage i da se sami nekak snađemo oko toga, al ne! on je čeko nekog svog frenda da svrši punih SAT VERMENA! (ajme šta mu dugovtreba) Niš nakraju su mi svi dopizdili i otišla sam vidjet dal je još kog od poznatih vani. Naravno.... petak navečer, zašto bi netko u samoboru tada bio vani?!

Ma niš, otišla sam u Vandu. Tam sam naletila na Fila i Sajlent Boba, poslje su došli Eli i Šokre i Mateu sam našla i tak, potrošila onih pol sata koje sam imala dok nisam trebala krenut doma.

I tako, sad sam doma, pokušavam se oraspoložit toy dollsima, mekenzijima i slićnim..... Pomaže al ne skroz.

Možda bude bolje sutra....

Obečajem da ću od sad češče pisat postove.... :)

Post je objavljen 26.11.2005. u 00:01 sati.