Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

Piratske parafernalije

Oprema svakog pirata sastoji se od nekoliko jednostavnih, a opet krajnje nužnih predmeta bez kojih gusar ne bi bio gusar nego ŽENA.
Kažu da ŽENE kao takve i nisu sasvim loše, no mi se ovdje ipak ne želimo upuštati u takva postmodernistička (da ne velim pederska) tumačenja prirode Svemira... koja su sranje, usput budi rečeno.

Za sve što gusar nosi sa sobom gdjegod krenuo vjeruje se da je i sam Svemogući otac imao kada je stvarao Svijet do Adama. To su (abecednim redom): Pljoskica s rumom, mnogo oštra čakija, rječnik španjolskog s izgovorom te prigodna tabakera za lulu i kondome.
Lula se naravno koristi za pušenje trave, a kondomi se ne koriste za pušenje. Nikako.

Svaki od ovih bogomdanih predmeta bit će detaljnije objašnjen.

Bejzbol loptica,čovjek-klitoris,Coca-cola čep i žuto jaje-nemaju nikakve veze s ovim postom!

Pljoskica s rumom – primijetite da je ovaj izraz moguć jedino kao sintagma. Dakle, pljoskica S RUMOM! Bez ruma pljoskica nije pljoskica. To je nešto kao muškarac bez brkova ili muda jel. Ili ljama bez patke. A kad kažem rum ne mislim onaj za kolače nego jedan od onih na kojima je nacrtana lubanja s dvije prekrižene femurne koske. Onaj koji dajete djeci kad se ponašaju kao zločesti mali pederi.

Mnogo oštra čakija – Prvo i prvo, čakija MORA biti mnogo oštra. S nenaoštrenom čakijom gusar ne može odrati čak niti čireve na nogama, da ne govorimo o puštanju krvi iz hemeroida. Gusar također mora konstantno biti spreman na otvoreni sukob noževima kakvi se često događaju u jeftinim krčmama na kraju grada ili na roditeljskim sastancima.

Rječnik španjolskog s izgovorom – Poznato je da su gusari-negativci uglavnom Španjolci. Kako bi se mogli adekvatno i efikasno verbalno sukobiti s neprijateljem potrebno vam je znanje njihovog (veoma) pičkastog jezika. Španjolske svinje nikada neće govoriti vaš jezik tako da se morate prilagoditi situaciji. Preporučamo vježbe španjolskog putem dijaloga tijekom neobvezatnih gusarskih druženja, u slobodno vrijeme provedeno na brodu. Svaki kapetan treba ohrabriti svoje ljude da uz kockanje, pušenje lule ili bičevanje kažnjenika međusobno odigravaju svakojake životne situacije na španjolskom jeziku. Članovi posade mogu zamisliti da idu u dućan po kućne potrepštine, odlaze na poslovnu večeru ili se nalaze na plaži s lijepom damom. Budite kreativni!

Tabakera za čuvanje lule i kondoma – Kao što je poznato, gusari koriste kondome (svi osim Rodje). Oni su mornari i kao takvi jedini imaju papinsku dozvolu da koriste ovo šašavo kontracepcijsko sredstvo. Nije važno da li gusar zna kako aplicirati kondom na svoju pičku, bitno je imati ga za svaki slučaj. Gusari su hodajući medicinski udžbenici i kao takvi moraju strogo selektivno gledati na svaku dodatnu boleštinu koju mogu zaraditi. Gusar naprimjer ne želi dobiti sifilis prije tridesete godine života jer se općenito smatra da nije dovoljno zreo za to da mu otpadnu uši, kurac i nos; spolno prenosivi eksplozivni proljev nije idealni suputnik za vrijeme dugih plovidbi; menstruacija je blago čudna i uzrok je za zabrinutost ukoliko se pojavi među muškarcima na brodu itd.
Lula za pušenje kojekakvog šita drugi je bitan predmet kojeg gusar oprezno čuva u svojoj tabakeri. Lula služi kao ugodna razjebibriga i jeftin način prepušavanja drogom. Izrađuje se obično od mahagonija ili nekog sličnog fancy drveta. Ovdje treba napomenuti da se lula i kondom u priprostih gusara često međusobno brkaju zbog blizine na kojoj se čuvaju te su česte nesreće za vrijeme korištenja jednog ili drugog. Univerzalnog pravila nema, ali svi gusari mogu slijediti sljedeće pravilo. Ako žena s kojom se spavate buni, a platili ste joj unaprijed vjerojatno ste pogriješili. Ukoliko vodite seks s životinjom, slušajte njezine udisaje i izdisaje. Ukoliko ih nema, pogriješili ste.

Gusarski švicarski nožić... sort of






Cpt. Black Adder
Give me a C, give me an A; give me me a P, give me a T, give me... Ah sod it!





Post je objavljen 26.11.2005. u 19:05 sati.