Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/badbluegirl1

Marketing

klaićeva-papa:)

myspace


myspace


Eto i gastroskopija je iza mene... Bilo je užasno!!! Ujutro sam se digla u šest, spremila sam stvari i krenula via Klaićeva 16, tj. Klinika za dječje bolesti... Prvo mi je neka glupa studentica vadila krv iz prsta, iscrpila je svu zalihu krvi u mom jadnom žgoljavom prstiću, još me uvijek boli... nokat bu mi garant otpal kolko ga je stiskala... Zatim sam otišla sa starom se upisat u bolnicu da me zaprime i pripreme mi krevet... Došle smo na odijel pun male jadne dječice koja plaču... neka slatka mala curica mi se odma objesila oko noge... baš mi je žao sve te djece koja su bolesna. Došla sam u sobu, dočekala me je jedna cura i jedan dečko koji su na praksi... izvagali su me i sve kaj je bilo potrebno... Dečko je zgodan:) vozio me je na gastroskopiju u kolicima i dao mi je tabletu...
e da, ta tableta je koma od nje mi se počelo spavat i vrtit... Oko 10 su me pozvali na gastroskopiju. Ušla sam u tu prostoriju, od samog mirisa mi se počeo dizat želudac... Pa me je doktor upoznao sa tom ''malom spravicom'' koju će mi gurat do crijeva!!!! I... onda sam se legla na bok, žena mi je stavila neku zaštitu na usta s nekom gumom, stavila mi na prst brojač impulsa, a onda je rekla otvori usta i GUTAJ CIJEV!!! užas, pregled je trajao negdje 15 minuta, a to se činilo ko cijela vječnost!!!
i tak dalje.... odveli su me u sobu i onda sam zaspala, spavala sam negdje 2 sata, a onda su mi donijeli tablete i odvratan čušpajz sa piletinom!!!!
to sam jedva pojela, došao je doktor malo kasnije i pustio me doma!!!
eto, sad sam doma, ležim zato kaj me boli jednjak i želudac i crijeva... i da sad ne nabraja,...

navečer možda odem van ak mi bude bolje...

pozdrav od mene:)myspace

myspace




SRETAN ROĐENDAN MOM FRENDU IVANU I SRETAN IMENDAN SVIM KATARINAMA!!!

Post je objavljen 25.11.2005. u 14:33 sati.