Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ob

Marketing

Novi blog i stari lega



Dan počinje kao i svi ovaj tjedan . Jedina razlika je u tome što ujutro vozim ženu do zubara.Kad sam malu ostavio u školi , već su ona i njen zub bili gotovi.
Konačno sam napravio ono najosnovnoje na lođi. Snijeg neće tako lako nanositi zapuhe. Trebao sam to i ranije da izbjegnem i propuhe suprugina jezika.
E, sada oko 11h , ona mene vozila do grada , mene i stariju kći. Odoh u prostorije stranke ( zna se - DC), da pomognem oko priprema za subotnje skupštine. Gospođa Zdravka je već tamo bila. Pravili smo obrasce za pozive, izjave...sve to spremili u računalo , pa će ona otprintati i dalje s tim...Ono što je isto toliko važno , ako ne i važnije je što smo otvorili DC- blog: http://abdc.blog.hr/ . Mislim da je to izvanredna mogućnost kontaktiranja ljudi , informiranja i inog djelovanja.
Oko jedan sam morao na posao. No kada sam sreo Samira, pronašao sam ipak toliko vremena da popijemo kavu.
Isuse, Bože, pa zar je to već prošlo dvadeset i više godina, kada smo se intenzivno družili !? Bome, da! Strašno kako vrijeme leti! Nekad mi se čini da je i ovaj blog, nekakav pokušaj da ovladam tim protokom vremena . Dogovorio sam se s njim – Samirom - da se nađemo slijedeći tjedan.
Poslije, posla laganom šetnjom kući. Nije ni hladno , nema snijega, ne pada...
Jedino što je još uvijek tama, i sporo se kuća primiče mojim nogama.



Post je objavljen 24.11.2005. u 23:39 sati.