Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tkoludtajvidi

Marketing

Opet sam nazad

I tako komp opet normalno radi ali to nije bitno.
Razbio sam tipkovnicu al opet to nije bitno.
Bitno ej to... da sam ja ipak danas nastradao.
Sjećate li se one zadaćnice u par postova prije?
E pa rekoh da ću dobit 5.. i dobim dobar(3/4).
Nije to bed, ali... kao uvijek... frend koji je jedno pet puta gore napisao po kriteriju koji je prof za mene dobio je odličan(5/4).
I ja normalo... svađam se s profesorom. Ali on je htio svađu, aj sam htio normalnu debatu između dva normalna čovjeka. Ali hej, odkud njemu pravu dizat ton, vrijeđati me(ali onak,inteligentno... bravo za njega) te i upadati mi u riječ?
I evo frendovih riječi:
citiram: " ali gle (frendici), njegova zadaćnica ima sve što je ovaj tražio da ima, gle kolko epiteta usporedba i svega.. .pa čoeče pet puta bolje od mojeg"
Prof tražio i epitete i sve te pm i ostalo.
I tak ja ljut i stvarno prof je dao svoje. Inače nam trubi u glavu da diploma niš ne znači i da mi moramo izač ko intelektualci... potpuno se slažem.
ALI JEBEMU PA KAK SE ONDA ON IDE VUČ NA TU JEBENU DIPLOMU DA ON BUDE GLAVNA ODLUKA OCJENE?
Pa mislim.... speci pa reci.
I onda frend u Busu... basist iz benda...
PA ja ga en kužim jer on stalno ljubomroan na mene. Al stalno je nešto protiv kad mi krene krivo.. hvala e stvarno mi pružaš oslonac.
Al ono što me definitivno taj tren zabolilo jest to da me neće saslušat...
Ak su takvi frendovi super onda stvarno...
Ovo je fakat jebačko raspoloženej i vratilo em na ono kad sam se s frendom posvađo. Opet lagana depresija.
Hej nemojte mislit da sam pederčina, al meni je to ipak duboko povrijeđenje, jer ak ti je netko prijatelj, valjda ćeš mui vjerovat i sve. Al kad ti tak okrene leđa... pa mislim fakat.
MA sve je danas relativno, pa i prijateljstvo. Čini se da se i meni počel oblato ispirat iz očiju.
Al vratimo se mi zadaćnici.
Ne brinem se ja za ocjenu... faktički m ise j***e za tu ocjenu, ali ponašanje profesora... nepofesionali i na kraju kao da sam neko niže biće. I još kad je rekao da su nam roditelji možda bili ograničeni ( u vezi kad je jedan frend komentirao da mu je nije sve prepisano kak prof tvrdi a prof misli da su roditelji (što valjda i jesu) al nema veze s vezom sad), i tehnologijom i da nisu čitali knjige (što on misli da je izvor duhovnosti... možda ije... i ja ih čitam i ne jebe me, odkud on zan moj privatni život i život mojih roditelja?). I sad je li on zna da je moj otac išao u tu fakin gimnaziju koju i ja idem i prolazio s pet i bio pet puta veći intelektualac nego ovaj tu... ah profesor.
Da napomen moj otac je umro prije 6 god. a još malo 7.
To me dokrajčilo, i da se nisam smirio... ponovilo bi se ono što sam napravio prof iz njemačko u osnovnoj... što nije za javnost.
Ali vratit ću ja njemu... napisat ću mu prejebenu zadaću i odgovarat ću mu jebenu lektiru (koja je njemu najvažnija, kao i knjige) i ak mi iz toga neće dat pet e onda će bit gadna pobuna... al ovaj puta cijeli razred...
Neka Bog bude samnom.
Molim te.
Hvala na saslušanju prijatelji... nemojte me dokrajčiti molim vas...


Post je objavljen 24.11.2005. u 22:48 sati.